Altınkaynak'tan kampanya

Altınkaynak'tan kampanya

Altınkaynak sadece özel günler için kampanyalar düzenlenmiyor. 28 Şubat'a kadar 250 lira tutarında alışveriş yapan herkes, Toyota Yaris marka otomobil kazanma fırsatı yakalıyor

Özel günlerde tektaş yüzük satan kuyumcularda yoğunluk yaşanırken, kuyumcular ise vatandaşın bütçesine uygun olarak çeşitli tektaş yüzük kampanyası başlattı. Çeşitli kampanyalar düzenleyen Altınkaynak ise, tektaş alan herkese cazip ödeme kolaylığı sunuyor. Altınkaynak, tektaşın yanı sıra 3 bin lira ve üzerinde herhangi bir ürün alan herkese Alanya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün tatil imkanı sunuyor. Fiyata bakılmaksızın herhangi bir ürün alan herkese sonsuzluk bilekliği hediye ediliyor. En iddialı kampanya ise 250 lira değerinde alışveriş yapan herkes Toyota Yaris marka otomobil için çekiliş hakkı kazanıyor. Çekiliş sonucunda bir kişiye Toyota Yaris hediye edilecek.

HER ALIŞVERİŞE SONSUZLUK BİLEKLİĞİ HEDİYE

Altınkaynak Mücevher A.Ş. Konya Bölge Müdürü Satılmış Kozan, altın fiyatının yükselmesiyle birlikte vatandaşın altınını satarak, tektaş pırlanta yüzük aldığını ifade eden Kozan, "Biz de müşterilerimize özel kampanyalar düzenledik. Bunlardan ilki müşteri hangi ürünü alırsa alsın bir tane sonsuzluk bilekliği hediye ediyoruz. İkincisi ise 3 bin lira ve üzerinde alışveriş yapana Alanya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün tatil imkanı sunuyoruz. Üçüncüsü ise en az 250 liralık alışveriş yapan herkese çekiliş hakkı veriyoruz. Çekiliş sonucunda Toyota Yaris marka aracı müşterilerimize hediye ediyoruz. Kampanyaya ilgi çok fazla arttı. Tatil ve sonsuzluk bilekliği vatandaş tarafından büyük beğeni aldı" dedi.

YÜZDE 20 DAHA UCUZ

Özel günlerde ağırlık olarak tektaş yüzüğün satıldığını belirten Kozan, tektaşta çok uygun fiyatlara sahip olduklarını kaydetti. Kozan, piyasaya göre yüzde 20'nin altında satışlarının olduğunu belirterek, "Tektaş yüzük takı sektöründe önemli bir ürün grubu olmasının yanında her açıdan farklılaşan bir takıdır. Erkekler için hediye seçimine uygun ve kolay ürünler olarak bir çok detay mevcut. Kişiye özel de tasarımlarımızın olması tektaşa olan ilgiyi artırıyor. Artık kadınlar kıyafetlerine önem verdiği kadar; tasarladıkları kombinler de hangi takıyı kullanacaklarına da önem veriyor. Takının da kıyafet kombinlerine uyum sağlamasını isteyerek daha da hoş görünmeyi ve ilgi odağı olmayı hedefliyorlar. Böylelikle kıyafet alışverişi kadar takı alışverişinde de önem göstererek, bu konuda da gayet seçici bir tutumu izliyor" diye konuştu.

500 LİRA İLE 25 BİN LİRA ARASINDA FİYAT

Tektaşın aslında çok maliyetli bir ürün olmadığını kaydeden Kozan, farklı gelir gruplarına özel tektaşlara sahip olduğunu söyledi. Tektaşın 500 lira ile 25 bin lira arasında fiyatının değiştiğini dikkat çeken Kozan, "Tektaş yüzükler tasarımına ve taşın büyüklüğüne göre farklı fiyatlara sahip oluyor. Tektaş yüzük fiyatları hemen hemen herkese uygun olarak baş göstererek, alım gücüne bağlı olarak değişik bütçelere uygun olarak satışını yapıyoruz. Konya'nın da artık alım gücü yükseldi. Hem düzenlenen kampanyalar, hem de cazip ödeme kolaylığı ile vatandaş rahat bir şekilde eşine beğendiği bir tektaşı alıyor. Gençler de özellikle kolyelere ilgi gösteriyor. Kolye alındığında biz de bileklik hediye ediyoruz. Bu da ilgiyi artırıyor" açıklamasını yaptı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.