Alt yapı güven veriyor

Alt yapı güven veriyor

Konyasporun alt yapısı performansı ile göz dolduruyor. Perşembe günü A Takımla oynanan hazırlık maçında genç futbolcuların lige hazır oldukları görüldü. Altyapı hocaları genç futbolculardan memnun.

Konyaspor’un, A2 Takımı ile oynadığı hazırlık maçı öncesinde Alt Yapı idari ve teknik kadrosuyla bir araya gelen Teknik Direktör Hüsnü Özkara, “Kapımız size her zaman için açık. Bir ekip çalışması içerisinde Konyaspor’un sportif ve oyuncu kazanımı anlamında başarılı olması adına gerekeni birlikte yapacağız” dedi. 

Konyaspor Alt Yapı Sorumlularından Abbas Kılınç, İdari İşler Sorumlusu Remzi Ay, Gençlik Projesi Geliştirme Sorumlusu İsmet Karababa ve alt yapı takımlarında görev yapacak Teknik adam ve antrenörlerin hazır bulunduğu kısa sohbet toplantısında kulüpler adına alt yapının son derece önemli olduğuna işaret eden Özkara, “Artık büyük bir ekonomik pazara dönen futbolda dökme suyla değirmenin dönmeyeceği gerçeği gün yüzüne çıktı. Kulüplerimiz yüksek ücretler ödeyerek oyuncu transfer etmek yerine, alt yapıda sağlam temellere oturan bir sistem kurup, buraya yaptıkları yatırımlarla yeni yetenekleri
Türk futboluna kazandırmanın mücadelesini vermeli. Burada görev yapan teknik adamların tek düşüncesinin Konyaspor’a geleceğe dönük oyuncu kazanımı olduğuna inanıyorum. Bunun için birlikte çalışalım. Size her zaman kapımız açık. Mutlaka sizlerden de öğreneceklerimiz vardır. Kimseye önyargılı yaklaşmıyoruz. Burada ortak paydamız Konyaspor’un menfaatleri. Bir ekip çalışması içerisinde Konyaspor’un sportif ve oyuncu kazanımı anlamında başarılı olması adına gerekeni birlikte yapacağız” diye konuştu 
İdari İşler Sorumlusu Remzi Ay, Gençlik Geliştirme Projesi Sorumlusu İsmet Karababa, teknik adam ve antrenörler ise Alt Yapı kategorilerinde ve A2 Ligi’nde verecek tüm takımların tek düşüncesinin A Takıma oyuncu kazandırmak olduğunu ifade ederken, bunun gerçekleşmesi adına gayret sarf edeceklerinin bilinmesini isteyip, kendilerine destek veren Bahattin Karapınar başkanlığındaki Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum