Alparslan Mahallesine önemli yatırım

Alparslan Mahallesine önemli yatırım

Meram Belediyesi tarafından Alparslan Mahallesine yaptırılacak olan, Alparslan Düğün Salonu ve İş Merkezinin temeli çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından dualarla atıldı

Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda yapılacak tesisin 4 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Meram Belediyesi tarafından kısa süre içerisinde önemli hizmetlere imza attıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Mahallelerimizin sorunlarına bir bir eğilmek suretiyle halkımıza en verimli ve hızlı bir şekilde hizmet üretmenin gayreti içerisindeyiz. Geçtiğimiz haftalarda 22 adet muhtar ofisinin toplu açılışını gerçekleştirdik. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında Hasta Konuk Evi yapacağız. İhale süreci tamamlandıktan sonra kısa bir süre içinde temelini atacağız. Bu yıl içinde 30 civarında açılış ve temel atma programı yapacağız” dedi.

Alparslan Mahallesi’ndeki Düğün Salonu ve Ticarethanelerin yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alanda inşa edileceğini kaydeden Kalaycı, “Bu tesis 4 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Alparslan, Ekmekkoçu, Küçük Aymanas ve Büyük Aymanas Mahalleleri başta olmak üzere civardaki mahallelere hizmet verecek. Bu mahallelerimizde geçen yıl yaklaşık 55 bin metrekarelik asfaltlama yapıldı. İlçemizin farklı mahallelerinde yaptığımız 19 parkın açılışını da Ekmekkoçu Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bu yıl içinde de 17 adet yeni park yapacağız” diye konuştu. Konuşmasının sonunda 2011’de açılışı ve temel atması yapılacak tesisler hakkında da bilgi veren Kalaycı, hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği gezen tüm ekip arkadaşlarına ve kendilerine her konuda destek veren ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOSKİ Genel Müdürü İ.Selim Uzbaş, Konya Sivil Toplum Kuruluşları İcra Heyeti Başkanı Latif Selvi, meclis üyeleri, mahalle muhtarları protokol mensupları Meram İlçe Müftüsü Ahmet Özkan tarafından yapılan duadan sonra hep birlikte butona bastılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.