Alibeyköy mesaisi başladı

Alibeyköy mesaisi başladı

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda liderliği artık daha ciddi düşünen temsilcimiz Şekerspor, Kırşehirsporu 2-1 mağlup ederek 47 puanla liderliğini sürdürdü.

Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta, Onur Akbay’ın golüyle galibiyete uzanan yeşil-beyazlılar bu sonuçla Kırşehir’i de Play-Off yarışında saf dışı bırakmış oldu. Evinde kazanmakta zorlanan Kırşehir 43 puanda kalırken, Maltepespor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Türk Telekomspor’un yanı sıra Zeytinburnuspor’u deplasmanda tek golle geçen Etimesgut Şekerspor kalan 6 haftada potaya girdi.

Kırşehir moralli yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor hazırlıklarına dün yenileme ve düz koşu ile başladı. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları geçen Ferhat Yayla ve Kenan Başkan da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Kırıkkale karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen İskender ise Alibeyköyspor karşısında takımdaki yerini alabilecek. Kırşehir maçında dördüncü sarı kartını gören Sacit Serkan Erok ise Alibeyköyspor karşısında forma giyemeyecek.
SERKAN REÇBER KADRO DIŞI
Kırşehirspor maçından bir gün önce disiplinsiz davranışları nedeniyle Özgür Nasuh’u takımda düşünmeyen Teknik Direktör İsmail Kartal, şimdi de Kırşehir maçının 60.dakikasında yerini Faruk Temel’e bırakan Serkan Reçber’i kadro dışı bıraktı. Tecrübeli futbolcununun takıma dönüş yolunun açık olmadığı, Şekerspor’un bu oyuncu ile ilişiğini keseceği belirtildi. Şekerspor’a geldiği günden bu yana disipline büyük önem veren Kartal’ın Serkan’ı kadro dışı bırakması, yeşil-beyazlı takımda hiçbir oyuncunun değişmez olmayacağını gösterdi.
Kartal, daha önce de Faruk Temel ve Fatih Özer’i kadro dışı bırakmış, Faruk yönetimin devreye girmesiyle takıma dönerken Fatih Özer’le ise yollar ayrılmıştı. Ancak bitime 6 hafta kala Özgür Nasuh ve Serkan Reçber’ı takımda düşünmeyen İsmail Kartal’ın bu konuda ciddi olduğu ve bu iki oyuncuya kapıların tamamen kapalı olduğu belirtildi.
KARTAL: FİNAL NİTELİĞİNDE BİR MAÇI KAZANDIK
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kırşehirspor’u yenerek final niteliğinde bir karşılaşmayı kazandıklarını söyledi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar kazanmayı hak ettiklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Oyuncularımı bu galibiyetten ötürü kutluyorum. Final niteliğinde bir karşılaşmayı kazandık. Kırşehirspor bu galibiyette yarışın biraz dışında kaldı. Zeytinburnuspor’un kaybı sürüyor. Bizi kalan haftalarda en çok Telekom ve Etimesgut Şekerspor zorlayacak. Zeytinburnuspor’u yenen Etimesgut Şekerspor potaya girdi. Bu galibiyet kalan 6 haftaya kendimizden emin ve iddialı bir şekilde girmemizi sağlayacak. Bundan sonraki maçlarımız da final niteliğinde geçecek. İçeride, dışarıda en az kayıpla grubu lider bitiren takım olmak istiyoruz” dedi.
Tecrübeli çalıştırıcı, maçı kazanma isteklerinin rakiplerinden daha fazla olduğunu ve bunun sonuca yansıdığını kaydederek, sözlerine şöyle sürdürdü:
“'Bu maçta sezonun en iyi futbolunu oynadığımızı söyleyebilirim. Takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik ve sahadan 3 puanla ayrıldık. İlk yarının son dakikalarındaki gol biraz moralimizi bozsa da ikinci yarıda da oyuncularım çok iyi mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar sahanın tek hakimi bizdik. Çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Bunları değerlendirebilsek maçı daha da farklı kazanabilirdik. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bu galibiyet bize büyük moral verdi” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum