Ali Dere: Sakatlık beni olgunlaştırdı

Ali Dere: Sakatlık beni olgunlaştırdı

Torku Konyaspor'un sezon içerisinde sakatlanan ve uzun süredir yeşi sahalardan uzak kalan genç futbolcusu yaşadığı sakatlığın kendini olgunlaştırdığını ve tecrübe kattığını söyledi.

Torku Konyaspor'un sezon içerisinde sakatlanan ve uzun süredir yeşi sahalardan uzak kalan genç futbolcusu yaşadığı sakatlığın kendini olgunlaştırdığını ve tecrübe kattığını söyledi. Uzun süren tedavi sürecininin ardından ilk maçına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında çıkan ali birde gol atarak sakatlık öncesi günlere dönmenin sinyallerini vermişti. Fizik olarak hazır olmasada herhangi bir sakatlık probleminin bulunmadığını söyleyen Ali Dere, “Takımla çalışmalarımız oldukça iyi devam ediyor. Hocamız geçen sezonki taktiği devam ettiriyor. Yeni gelen arkadaşlarımızda buna hem mental olarak hem fizik olarak kısa sürede ayak uydurmaya çalışıyorlar. Kampı çok yoğun olarak geçirdik. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Oldukça tempolu ve sıkı çalışıyoruz. Önümüzdeki 2 – 3 günlük bir iznimiz var. O izni en iyi şekilde değerlendirip lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Ben kendimi eskisinden daha hırslı ve daha iyi hissediyorum Allah’a şükürler olsun. Sakatlık baya tecrübe oldu bana, baya olgunluk kattı. Elimden geldiğimce bu sezon takıma katkıda bulunmaya çalışacağız. Hocam şans verdikçe sahada elimden gelenin en iyisini yapağım inşallah” dedi.

Süper Lig'de tekrar mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadığını aktaran Ali Dere, “Takımda arkadaşlarımızla sürekli olarak konuşuyoruz. Diğer takımlarda olan arkadaşlarımla da lig hakkında konuşuyoruz. Orası bambaşka.  Ben inanıyorum ki Süper lig’de takımdaki tüm genç isimler, genç ağabeylerim başarılı olacaklardır. Selim’ler Recep’ler olsun. Hepsi çok önemli oyuncular. Süper Lig daha derli toplu ve düzenli bir lig. Hepimizin adına iyi bir sezon geçer umarım. Bende o sezon yaptığım çıkışı bu sezon devam ettirmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.