Ali Adnan: Irak'ta Yaşananlar Karşısında Canım Acıyor

Ali Adnan: Irak'ta Yaşananlar Karşısında Canım Acıyor

Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, Işid terör örgütünün işgali altındaki ülkesi Irak'taki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, "Irak'ta ailem ve akrabalarım var. Irak'ta yaşanan gelişmeler karşısında canım çok...

Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan, Işid terör örgütünün işgali altındaki ülkesi Irak'taki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, "Irak'ta ailem ve akrabalarım var. Irak'ta yaşanan gelişmeler karşısında canım çok acıyor." dedi.

Ali Adnan, Çaykur Rizespor Kulübü'nün Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Beşiktaş büyük bir takım ve biz bu maça çok iyi hazırlandık. Beşiktaş karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ligin ilk maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldık. Bizim açımızdan iyi bir maçtı. Gençlerbirliği maçı sonrası lige verilen arada Beşiktaş maçına iyi çalıştık. Beşiktaş karşısında inşallah kazanacağız." dedi.

"IRAK'TA YAŞANANLAR YÜZÜNDEN CANIM ACIYOR"

Ali Adnan, bir gazetecinin Irak'ta bazı bölgelerin Işid terör örgütü işgali altında olduğunu ve kendisinin geçtiğimiz aylarda Iraklı askerlerle üniformalı bir fotoğraf çektirmesi ile ilgili sorduğu soruya şöyle cevap verdi:

"Irak'ta ailem ve akrabalarım var. Irak'ta yaşanan gelişmeler karşısında canım çok acıyor. Iraklı askerlerimize moral için onlarla geçtiğimiz aylarda üniformalı bir şekilde fotoğraf çektirmiştim. Bunu sadece ben değil Irak Milli Futbol Takımı'nda yer alan tüm futbolcularla birlikte yaptık. O fotoğrafı tüm Irak halkına moral olsun diye çektirdim. Allah'a dua ediyorum. İnşallah Irak'taki bu sorunlar erken zamanda hallolur."

Ali Adnan, Türkiye'de en çok beğendiği futbolcuların takım arkadaşı Sercan Kaya ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz olduğunu da sözlerine ekledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.