Albay: Galibiyetle dönmek istiyoruz

Albay: Galibiyetle dönmek istiyoruz

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin ikinci yarısında da yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin ikinci yarısında da yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta rakibi Ankara Üniversitesi takımının maça çıkmaması nedeniyle haftayı maç oynamadan geride bırakan mavi-beyazlılar, bu hafta sonu oynayacağı Üniversiteler maçına hazırlanıyor. Kayseri temsilcisi Üniversiteler takımı ile Kayseri de karşılaşacak olan temsilcimizde hedef maçtan galibiyetle ayrılmak. Ligde çıktığı tüm maçları kazanan Selçuklu Belediyespor zorlu deplasmanda da galibiyetle dönerek yoluna kayıpsız devam etmenin planlarını yapıyor.

Önceki hafta Ankara Üniversitesi takımı ile maç yapamamanın kendileri açısından iyi olmadığını belirten Antrenör Recep Albay, "Maç yapmamış olmamız bizim için dezavantaj. Maç eksiği olan takımımızın eksiklerini gidermesi açısından önemli bir kayıp. Ancak oyuncularımızla en iyi şekilde çalışarak durumu lehimize çevirmek için gayret gösteriyoruz. Ligin ikinci yarısında da arzu ettiğimiz sonuçları almak ve kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Zorlu deplasman maçından da galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi. Üniversiteler-Selçuklu Belediyespor Basketbol maçı Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Salonu saat: 13:00 da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.