Aksoy: Kulüp bayram yeri gibi

Aksoy: Kulüp bayram yeri gibi

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, teknik direktör değişikliğinin takıma, oyunculara, yöneticilere çalışanlara ve camiaya büyük bir sinerji getirdiğini söyledi

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, teknik direktör değişikliğinin takıma, oyunculara, yöneticilere çalışanlara ve camiaya büyük bir sinerji getirdiğini, bunun yansımalarının sahaya da , oynanan futbola da, skora da etki olumlu anlamda etki edeceğini söyledi. Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle birlikte kulübün bayram yerine döndüğünün altını çizen Aksoy, “Herşey yolunda gidiyor. Morallerimiz çok iyi. Bakkal Hoca kendisiyle birlikte camiaya bir sinerji getirdi. İnşallah bu sinerji hem oyuna hem de sonuca olumlu şekilde yansıyacak. Son bir haftamız tahminlerin üzerinde iyi geçti” dedi.

PUANSIZ DÖNMEYİZ

Bugün oynanacak olan Kayserispor maçıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Selçuk Aksoy, çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını, ancak puan alacak güce de sahip olduklarını söyledi. Kayserispor'un puantaj anlamında çok iyi durumda olmadığının, bunun sonucunda ise bugünkü maça kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “Kritik bir maç oynayacağız. Bildiğiniz gibi Kayseri takımı kupadan da elendi, şimdi tamamen lige odaklandılar. Bana göre ortada bir maç olacak, ancak biz puansız dönmeyeceğiz. Bunun için de oyuncularımızın ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum