Aksoy: Kıbrıs'ta iyi ağırlandık

Aksoy: Kıbrıs'ta iyi ağırlandık

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Başkanı Okan Donangil'e teşekkür etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Başkanı Okan Donangil'e teşekkür etti. Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı geçtiğimiz hafta sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti basketbol takımı Fast Break ile oynayacağı lig maçı için Kıbrıs'a gitmişti. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. gurubunda mücadele eden her iki takım ligin ilk yarısının son maçında karşı karşıya geldi.

Selçuklu Belediyesi basketbol takımı kafilesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hava limanına inişinden itibaren ev sahibi yetkililer tarafından oldukça sıcak karşılandı ve seyahat boyunca da kafile ile yakından ilgilenildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Başkanı Okan Donangil, Selçuklu Belediyesi basketbol takımı kafilesi için araç ve rehber tahsis ederek kafilenin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda son derece konuksever bir tavır sergiledi.

EBBL ilk yarının son maçı olması nedeniyle Kıbrıs temsilcisi ile karşılaşan mavi-beyazlılar rakibi karşısında sahadan galip ayrılarak ilk yarıyı lider olarak tamamladı ve kulüp yöneticileri sporculara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini yakından tanıma ve gezmelerine imkan sağladı. İlk yarıyı lider olarak kapatan Selçuklu Belediyespor basketbol takımı hem ligi zirvede bitirmenin coşkusunu Kıbrıs ta yaşamış oldu.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Selçuklu Aksoy bir açıklama yaparak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Basketbol Federasyonu Başkanı ve Fast Break Kulübü Başkanı Okan Donangil'in Selçuklu Belediyespor kafilesine gösterdiği ilgi ve konuk severlik nedeniyle teşekkür etti. Aksoy yaptığı açıklamada, "Kuzey Kıbrıs'a giden takım kafilemize Kıbrıs'ı ayak bastığı andan itibaren yakından ilgi göstererek orada kaldıkları süre içinde yanlarında olan Sayın Okan Donangil başta olmak üzere tüm Federasyon yetkililerine ve tüm Kıbrıs halkına konuk severliği için teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.