Aksoy: Kaleci mutlaka alınacak

Aksoy: Kaleci mutlaka alınacak

Torku Konlaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, kaleci sorunun yazılıp çizildiği gibi yılan hikayesine dönmediğini, sadece yerli bir kalecinin transferini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'den gelecek haberi beklediklerini söyledi.

Torku Konlaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, kaleci sorunun yazılıp çizildiği gibi yılan hikayesine dönmediğini, sadece yerli bir kalecinin transferini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'den gelecek haberi beklediklerini söyledi. Transfer edilecek kaleciye kalenin kayıtsız şartsız teslim edileceği gibi bir durumun da sözkonusu  olmadığına dikkat çeken Aksöy, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Biz bir kaleci alacağız. Bu kalecinin de yerli olması için Fenerbahçe kulübünü bekliyoruz. Ertuğrul  bizi tercih ederse kendisine kapımız açık. Ama tercihini başka bir kulübe kullanırsa da yapacak Bir şey yok. Benim elimde yabancı 2-3 kaleci ismi var. İstesek bugün transfer yaparız. Ama biz yerli bir kaleci olsun istiyoruz. Şu da bir gerçek ki, gelecek kalecinin yeri garanti değil. Çünkü, Kaya çok iyi durumda. Biz bir kaleci alacağız. Bu Kaya'nın önüne de olabilir, arkasına da olabilir. Dediğim gibi Kaya çok formda ve bizi ligde taşıyacak kapasitede ve yetenekte. Dolayısıyla da bu kaleci işini bitirdikten sonra da transferi kapatacağız. Maçlar, başlar bir eksiklik hissedersek çaresine bakarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum