Aksoy: Büyük bir aileyiz

Aksoy: Büyük bir aileyiz

Selçuklu Belediyespor Yönetim Kurulu ile futbol, basketbol ve hentbol takımları teknik heyeti ile sporcular kaynaşma toplantısında bir araya geldi

Selçuklu Belediyespor Yönetimi Futbol, Basketbol ve Hentbol takımları ile bir araya geldi. Takımlarda görev alan teknik heyet ve sporcuların birbiri ile kaynaşması, daha yakından tanıması için düzenlenen toplantıda sporcular ve yöneticiler liglerin değerlendirmesini yaparak geriye kalan haftalarla ilgili görüş alış verişinde bulundular.
Toplantıda konuşan Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, Selçuklu Belediyespor'un büyük bir aile olduğunu belirterek, bu büyük ailenin bireylerinin birbirlerini daha yakından tanıması ve kaynaşması için bu etkinliğin gerçekleştirildiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Aksoy, “Takımlarımız mücadele ettikleri liglerde başarılı olan ve bundan sonra da olacağına inandığımız ekiplerdir. Biz yönetim olarak sizler de teknik adam ve sporcu olarak görevlerini en iyi şekilde yaparak sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.” dedi. Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen kaynaşma toplantısında birlik ve beraberlik adına güzel görüntüler yaşandı. Futbol, basketbol ve hentbol takımı oyuncuları birbirlerinin maçlarına gelerek sporcu arkadaşlarına destek olacaklarını söylediler. Sporcular Selçuklu Belediyespor'un büyük bir aile olduğunu ve bu büyük ailede olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerine verilen destek nedeniyle yönetim kurulu üyelerine ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ettiler.
Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, takımların mücadele ettiği liglerde şampiyonluk hedefine ulaşması için yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yapmak için gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Aksoy, bu konuda teknik ekiplerin ve sporcuların da üzerine düşeni yapacağından kuşku duymadığını ifade ederek "Selçuklu Belediyespor Kulübü birçok spor dalında gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kendilerine ve topluma yararlı insanlar olarak yetişmeleri için çalışıyor. ülkemizde bir çok kulüpte bulunmayan imkanlar ve tesislerle gerçekleştirilen bu çalışmalar neticesinde sporcularımızdan beklentimiz başarılı olmalarıdır. Bu zamana kadar bir çok branşta aldığımız başarıları takım sporlarımızda alacağımıza inanıyor ve başarılar diliyoruz" dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.