AKP Selçuklu’da bayramlaşma

AKP Selçuklu’da bayramlaşma

AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK, İl ve İlçe

Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa AK Türkiye'nin Ramazan ayını huzur içinde geçirdiğini belirterek, "Dünyada Ramazan ayında zorluklar içinde yaşamaya çalışan kardeşlerimizin sayısı da oldukça fazlaydı. Özellikle Pakistan’da olan afetten dolayı son derece üzgünüz ve acıyı kalbimizde taşıyoruz. Pakistan'daki sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ülkemiz her zaman ki gibi zorda olanın yardımına koşmuş ve Pakistan’daki kardeşlerimize de yardım elini uzatmıştır.”dedi.
KTO programda bayramlaştı
Ramazan Bayramı dolayısıyla Konya Ticaret Odası'nda bayramlaşma töreni düzenlendi. Konya Ticaret Odası Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine KTO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Üzülmez ile KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, KTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve KTO Meclis Üyeleri katıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.