AK Parti'li milletvekillerinden Erdoğan'a sitem: Züğürt Ağa gibiyiz

AK Parti'li milletvekillerinden Erdoğan'a sitem: Züğürt Ağa gibiyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekillerle bir araya geldi. Toplantıda vekiller Erdoğan’a bakanlara ulaşmakta zorluk çektiklerini belirterek "Züğürt Ağa gibiyiz" diyerek sitem etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üçüncü kez partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan AKP’li milletvekilleri Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde yaşadıkları zorlukları ifade etti. Milletvekilleri bakanlara ve bakan yardımcılarına ulaşmakta zorluk çektiklerini belirterek Erdoğan'a sinema 1985 yılında çekilen Şener Şen'in başrolünü üstlendiği "Züğürt Ağa" filminden esinlenerek anlattıkları öğrenildi. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, bazı milletvekillerinin Erdoğan’a “yeni sistemde özellikle bakanlara ve bakan yardımcılarına ulaşmakta zorluk çektiklerini” anlatırken, sisteme “Biz aslında sizi Meclis’te temsil ediyoruz ancak ‘Züğürt Ağa’ gibiyiz” eleştirisini yönelttikleri belirtildi.

"BAKANLARA GEREKLİ UYARILARI YAPACAĞIM"

Milletvekillerinin yaptığı bu eleştirilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kabine toplantısında bakanlara bu konuda gerekli uyarıları yapacağım. Böyle bir durumu kabul etmemiz mümkün değil" cevabını verdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.