Vali Akın  GÖKSEM’de  incelemelerde bulundu

Vali Akın GÖKSEM’de incelemelerde bulundu

Konya Valisi İbrahim Akın, Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi'nde (GÖKSEM) incelemelerde bulundu. Akın ve eşi Saliha Akın, Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Yeni atanan Konya Valisi İbrahim Akın, düzensiz göçle mücadelede iş ve işlemlerin daha verimli yürütülmesi ve yakalanan düzensiz göçmenlerin geri gönderme merkezlerine sevk veya sınır dışı edilme süreçlerinin hızlandırılması amacıyla Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapımı devam eden Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi'nin (GÖKSEM) inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İNŞAATLA İLGİLİ BİLGİLER ALDI

Gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Akın, inşaat çalışmalarının son durumunu yerinde değerlendirerek merkezin teknik altyapısı, güvenlik önlemleri ve kapasitesi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Akın, merkezin en kısa sürede faaliyete geçirilmesi amacıyla ilgili birimlerle koordinasyon içinde olunacağını ifade etti.

Vali Akın’a Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Göç İdaresi Müdürü Özkan Yücekaya ve yetkililer eşlik etti.

YAŞLILARLA BİRLİKTE PASTA KESTİ

Vali İbrahim Akın dana sonra eşi Saliha Akın’la birlikte Meliha Ercan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Akın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle yaptığı ziyarette huzurevi sakinlerinin gününü kutladı ve pasta kesti.

Ziyaret sırasında huzurevinde kalanlar tarafından el emeğiyle hazırlanan resim, el işi ve takı gibi eserleri yakından inceleyen Vali Akın, Dünya Yaşlılar Günü’nün yalnızca bir gün değil, her gün yaşlı bireylere saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Akın, yaşlıların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini diledi.

Vali Akın’a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli ve huzurevi yetkilileri eşlik etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.