Ak Partili Çalık’tan Cemevi Ziyareti

Ak Partili Çalık’tan Cemevi Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesinde cemevi ziyaret etti. Çalık, "Aramıza nifak tohumlarını sokmak isteyenler var.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesinde cemevi ziyaret etti. Çalık, "Aramıza nifak tohumlarını sokmak isteyenler var. Buna asla biz izin vermeyeceğiz. Bizim Allahımız bir, Peygamberimiz bir. Hz. Ali'yi hepimiz çok seviyoruz." dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, Hekimhan ilçesine bağlı Aşağısaz köyünde vatandaşlarla biraraya geldi. Köydeki cemevini ziyaret eden Çalık, daha sonra köy odasında yörenin ileri gelenlerinden Aşağısaz’ın sorunlarını dinledi. Köydeki sorunların en kısa sürede çözülmesi için çaba harcayacaklarını belirten Çalık, Malatya’nın her yerine aynı şekilde hizmet götürme uğraşı içinde olduklarına işaret etti.

Türkiye önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Çalık, birlik beraberlik mesajları verdi. Herkese eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarının altını çizen Çalık, şöyle devam etti: "Cem evinin etrafına da camilere verdiklerimiz gibi, etrafına kilit taşı ve tel örgü de vermişiz. Çok zorlu bir yoldan gidiyoruz, Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Biz hepinizin desteklerinizi istiyoruz. Bize oy vermiş, vermemiş, ben şimdi siz bize ne kadar oy vermişsiniz, hiç bakmadım. Ben neyine bakıyorum? Ben buraya ne kadar hizmet getirmişim, buna bakıyorum. Bu hizmet buraya yeteri derecede gelmişmi, buna bakarım. Hiçbir zaman ‘Oy verene hizmeti götürün, vermeyene götürmeyin’ demedik. Biz bir aradayız, biz bütünüz, bütün canlar bir aradayız. Sizlerin destekleri ile bu ülkeyi daha iyi yerlere götüreceğiz. Aramıza nifak tohumlarını sokmak isteyenler var, buna asla biz izin vermeyeceğiz. Dün vermedik, bugünde vermeyeceğiz. Bizim kitabımız bir, Allahımız bir, Kıblemiz bir, Peygamberimiz bir. Hazreti Ali’yi hepimiz çok seviyoruz, Hızır hepimizin yoldaşı olsun, Ali kardeşi olsun, yolumuz açık olsun."


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.