Ak Parti'de yarı final heyecanı

Ak Parti'de yarı final heyecanı

Ak Parti İl Başkanlığı, Sosyal İşler Birimi, Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Konya HİF İl Temsilciliği tarafından...

Ak Parti İl Başkanlığı, Sosyal İşler Birimi, Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Konya HİF İl Temsilciliği tarafından tertip edilen “Ak Parti Konya Futbol Turnuvası”nda yarı final heyecanı yaşanacak. Hafta sonları Emir ve Selçuklu halı sahada geçen hafta oynanan çeyrek final maçlarında şu sonuçlar alındı: Çumra A.K.-Seydişehir 2-5, Cihanbeyli-Ereğli G.K. 8-3, Kulu-Beyşehir 9-2 ve Karapınar-İl Genel Meclisi 10-0. Bu sonuçlardan sonra yarı final eşleşmelerinde; Seydişehir Kulu ile Cihanbeyli de Karapınar’la eşleşti. Bugün oynanacak yarı final maçları sonunda mağluplar 3.lük maçına, galiplerde final maçına çıkacak.
Pazar günü gerçekleşecek final maçları sonunda, saat 17.00 da Emir halı saha da kupa ve ödül töreni gerçekleşecek. Dereceye giren takımlara kupa, gol kralı ve en az gol yiyen kaleciye hediyeleri ve turnuvanın en centilmen oyuncuları seçilen; Mustafa Yazlık-Konya Ak Parti, Abdullah Türkoğlu-Meram AkParti. İbrahim Gün-İl Genel Meclisi, Harun Arslan-Karatay Ak Parti ve M.Hakan Özer-Selçuklu Ak Parti plaket ve ödüllerini alacak  Kupa törenine; Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetimi, İl Gençlik Kolları, teşkilat üyeleri, katılan takımların yöneticileri ve spor severler katılacak.
SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.