Aile Dostu 40. sayısı Adese ve Adesemlerde

Aile Dostu 40. sayısı Adese ve Adesemlerde

Adesenin sesi Aile Dostu Dergisi 40. sayısıyla Adese ve Adesem kasalarında yerini aldı.

Bu ay Aile Dostu’nun bir sürprizi olduğunu belirten yetkililer, Alo ile birlikte düzenlenen yarışmada “Benim Annem Süper Çünkü…” cümlesini en güzel şekilde tamamlayan 30 kişinin Braun narenciye sıkacağı kazanacağını söyledi.
40. SAYI HEYECANI
Yayın hayatında üçüncü yılını dolduran ve okur sayısını her ay biraz daha artıran Aile Dostu Dergisi, 40. sayısının heyecanını yaşıyor. İlk sayısını 2005 yılında çıkaran, 2008 yılının Ekim ayı itibariyle 36. sayısına ulaşarak üçüncü yılını kutlayan Aile Dostu Dergisi, her ay 7000’in üzerinde Adese müşterisine ulaşıyor. Adese AVM Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi, “Adese’nin gelişimini sadece ekonomik olarak değil aynı zamanda kültürel olarak desteklemek, çok yönlü marka kimliğini geliştirmek ve müşterileriyle iletişimini daha renkli olarak sürdürebilmek amacıyla yayın hayatına başlayan Aile Dostu, bir market dergisi değil, düzenli olarak takip edilen gelişmiş bir süreli yayın organı durumuna gelmiştir.” dedi.
Aile Dostu’nun sadece Konya’da değil; İstanbul, Ankara, İzmit, Mersin, Karaman ve Aksaray’da da satışa sunulduğuna dikkat çeken İzgi, “Greens Ajans ve Adese Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü’nün ortak çalışmalarıyla hazırlanan Aile Dostu’nun 40. sayısı ve ulaştığı okur sayısı sadece market kasalarında satılan bir dergi için önemli bir başarıdır” dedi.
BİR AİLENİN TÜM BİREYLERİ İÇİN
Her ayın on beşinde Adese ve Adesem kasalarında yerini alan Aile Dostu Dergisi’nde, ilgi çekici yazılar, yemek tarifleri, Adese ve İttifak Holding’e dair kurumsal haberler, röportaj, gezi yazıları, kitap, albüm ve film tanıtımları bulunuyor. İzgi, konuların seçilmesinde tüketimi körüklemek yerine alışveriş bilinci yerleştiren ve yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunan yazılar bulunduğunu; söyleşi sayfalarında, sadece sanatıyla değil insani değerleriyle de toplum tarafından kabul görmüş isimleri tercih ettiklerini söyleyerek “Aile Dostu’nun önceliği, bir ailenin tüm bireyleri tarafından keyifle okunabilen bir dergi olabilmektir.” dedi.
BENİM ANNEM SÜPER ÇÜNKÜ…
Aile Dostu, bu ayki sayısında Alo ile birlikte bir yarışma da düzenliyor. 15 Şubat – 14 Nisan tarihleri arasında “Benim annem süper çünkü...” cümlesini kendi duygularıyla ifade ederek tamamlayan otuz kişi Braun narenciye sıkacağı kazanıyor. Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi, Aile Dostu’nun bu ayki sayısında yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum