Ahırlı'da BELDES ve KÖYDES projesinde sona gelindi

Ahırlı'da BELDES ve KÖYDES projesinde sona gelindi

Ahırlı İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, ilçede yürütülen BELDES ve KÖYDES projesi çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Kahraman, hizmetin en ücra köşeye kadar götürülmesi amacıyla yürütülen BELDES ve KÖYDES projelerinde 2008 yılı için son noktaya gelindiğini belirtti. 2007 Yılı içerisinde BELDES projesinden Ahırlı Belediyesine ''Cumhuriyet Caddesi Yol Düzenlemesi'' projesi için 149 bin 547 YTL ödenek ayrıldığını ve bu ödenek ile 10 bin 785 metre kare kilitli taş yol yapımının tamamlandığını belirten Kahraman, şunları kaydetti:
''Yine aynı projeden Akkise Belediye Başkanlığına Çukurbucak Mahallesi Yol Yapımı projesi için 164 bin 527 YTL ödenek ayrıldı. Bu ödenek ile de 10 bin metre kare kilitli taş yol yapımı tamamlandı. 2007 yılı içerisinde KÖYDES projesinden yol yapımı için Kuruçay köyüne 450 bin YTL ödenek ayrıldı. Yine KÖYDES projesi kapsamında Erdoğan, Küçüköz, Balıklava ve Saray köylerinde asfalt çalışması yapıldı.''
BELDES ve KÖYDES projeleri bir çok yatırımın gerçekleştirildiğinin belirten Kahraman, kaymakamlığın yerel yönetimlerle el ele vererek yürüttüğü çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.