Adese’den müşterilere fırsat

Adese’den müşterilere fırsat

Adese ve Adesem mağazalarından 10 TL tutarında Dove, Axe, Rexona ve Elidor alışverişi yapanların 5 TL Adese Puan kazandığı belirtildi. 15 Şubat 09 Mart 2009 tarihleri arasında geçerli olan kampanyada puanların 16 Martta kullanıcıların kartlarına yüklenece

DEVAM EDEN KAMPANYALAR

Adese’nin sürpriz indirim ve kampanyaların yanı sıra halen devam eden kampanyalarıyla müşterilerine kazanç sunmaya devam ettiğine işaret edilerek, “Kişisel bakım ürünlerinde yüzde 20 kasa indirimi ve Zeda Kuruyemiş ürünlerinden en çok alışveriş yapan ilk yetmiş kişinin Galatasaray – Konyaspor maçına bilet kazanacağı ‘Zeda ile Herkes Maça’ kampanyası 22 Şubat’a kadar devam edecek. Alo ürünlerinden alanların ise Profilo Çamaşır Makinesi kazanma şansı yakaladığı kampanya ise 28 Şubat’a kadar devam edecek. Kulesite Adese müşterileri ise 28 Şubat’a kadar 150 TL tutarındaki alışverişlerine 15 TL değerinde Selva Sefa Yemek Kuponu kazanıyor. Kısacası, Adese’de kaliteli alışveriş; kampanyalar, Adese Puan’lar, sürpriz indirimler ve avantajlarla en kârlı hale geliyor” denildi. 
DİADERMİNE CİLT BAKIM GÜNLERİ
Kampanyaların yanı sıra, Adese mağazalarında Diadermine Cilt Bakım Günleri’nin de devam ettiği belirtilerek, “Kulesite ve Otogar Adese’de yapılan ve yoğun ilgi gören etkinlik, 17 Şubat’ta İstasyon Adese’de, 26 Şubat’ta Parksite Adese’de, 28 Şubat’ta Hersek Adese’de ve 01 Mart’ta Bosna Adese’de ücretsiz cilt bakımı yaptırmak isteyen bayanları bekliyor” ifadeleri kullanıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum