Adese’de alışveriş kazandırıyor

Adese’de alışveriş kazandırıyor

Ramazan ayına ve bayrama özel kampanyalarıyla büyük ilgi gören Adese ve Adesem mağazaları, yeni kampanyalarıyla ilgi topluyor.

22 Eylül -10 Kasım 2009 tarihleri arasında Adese Kart ile Calgonit, Calgon, Kosla, Air Wick, Cillit Bang, Marc, Veet, Woolıte, Calcor 15 TL’lik alışveriş yapanlar, Vestel bulaşık makinesi kazanan otuz kişiden biri olma şansı yakalıyor. Tüm Adese ve Adesem mağazalarında geçerli olan ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izni ile düzenlenen kampanyanın talihlileri 20 Kasım tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle sahiplerini bulacak.

Adese müşterilerini bekleyen bir diğer avantaj ise alışveriş keyfini çay keyfine dönüştürüyor. Adese mağazalarında geçerli olan kampanya ile 25 Eylül–25 Ekim tarihleri arasında Axess Card’la tek seferde 75 TL’lik alışveriş yapanlar, Lipton Yellow Label 320 gram 100’lük Paket Demlik Poşet Çay’ı anında kazanıyor.
OKUL İHTİYAÇLARI TEK KALEMDE ADESE’DE
Adese, okul alışverişi yapacak velilerin işini bu yıl da kolaylaştırıyor. Konya’da Zafer, Hersek, Otogar, Beyşehir ve KuleSite Adese mağazasında kurulan okul kıyafetleri reyonlarında Konya’da bulunan tüm ilk ve orta öğretim okullarının kıyafet çeşitleri bulunuyor.
Adese ve Adesem mağazalarında öğrencileri bekleyen bir okul hediyesi de var! Adese mağazalarından 15 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında Adese Kart ile Danone Petit Danino, Activia, Danette, Maxi Danino, Danone Süt, Danone Yoğurt veya Tikveşli ürünlerinden parasal toplamda en fazla alışveriş yapan (birinci, onuncu ve 10’un katlarında yer alan) toplam 10 kişi LG Netbook kazanıyor. Kazananların isimleri 20 Ekim tarihinden itibaren www.adese.com.tr adresinde ilan ediliyor.
Adese’de temizlik alışverişi yapanlar da kârlı çıkıyor; Adese’de 55 TL tutarında temizlik alışverişi 15 TL Adese Puan kazanıyor. 25 Ağustos-15 Ekim 2009 tarihleri arasında Omo, Rinso, Cif, Yumoş veya Domestos ürünlerinden Adese Kart ile tek seferde 55 TL tutarında alışveriş yapanlar, 15 TL Adese Puan’ın sahibi oluyor.
28 Ağustos-15 Ekim 2009 tarihleri arasında Adese Kart ile Braun Xpressive 7380, Braun Xpressive Charm SE-7381 veya Braun Xpressive Charm SE-7781 Epilasyon Aleti alanlar 60 TL Adese Puan’ın sahibi oluyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.