Adese ve Ülkerin talihlileri belli oldu

Adese ve Ülkerin talihlileri belli oldu

Adesenin Ülkerle birlikte düzenlediği kampanyanın hediyeleri 4 Hyundai İ20 Kulesitede yapılan çekilişle sahiplerini buldu

Adese’nin Ülker’le birlikte düzenlediği kampanyanın hediyeleri 4 Hyundai İ20 Kulesite’de yapılan çekilişle sahiplerini buldu. 7 Mart -5 Mayıs 2011 tarihleri arasında Adese Kart ile kampanya kapsamında Ülker ürünlerinden 5 TL’lik alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kapmayanın çekilişi Konya 5. Noteri Mustafa Feten’in imza yetkili katibi İbrahim Yılmaz gözetiminde Kulesite’de yapıldı. 210 bin 452 kişinin katıldığı kampanyanın kazananları; İstanbul’dan Kemal Erdoğan, Konya’dan Harun Evedekler, Ankara’dan Muhammet Özdemir ve son talihli ise Konya’dan Gülay Birol oldu. Çekilişin yedeklerinin hepsi Konya’dan çıktı. Yedek talihli kişiler ise Zeynep Hasırcı, Mehmet Kaygan, Neslihan Özel, Mehmet Akan oldu.

Kampanya ve çekiliş hakkında kısa bir açıklama yapan Adese yetkilileri kampanyanın büyük il gördüğünü belirterek, Adese’nin sektörünün en çok kampanya düzenleyen markalarından biri olduğunu ve yeni avantaj fırsatları sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.