Adese ve Adesem’den 10 TL oyuncak çeki

Adese ve Adesem’den 10 TL oyuncak çeki

İndirimleri ve avantaj fırsatlarıyla müşterilerine kârlı alışveriş ayrıcalığını yaşatan Adese, müşteri dostu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

15 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında Adese Kart’la 50 TL ve katları tutarındaki gıda dışı ürün alışverişleri, Adese müşterilerine, 10 TL değerinde oyuncak çeki kazandırıyor. Tüm Adese ve Adesem mağazalarında geçerli olan kampanyada kazanılan oyuncak çeki 30 TL ve üzeri oyuncak alışverişlerinde 30 Haziran tarihine dek kullanılabiliyor.

Adese müşterileri Mayıs ayı içinde Maximum Kart’la yapacakları 75 liralık ikinci peşin alışverişte 15 TL Maxipuan kazanıyor. Ayrıca, 1 – 31 Mayıs tarihleri arasında Knorr harç ürünlerinden en fazla alışveriş yapan ilk 200 kişi mangal kazanıyor. Adese Kart’la 08 – 31 Mayıs tarihleri arasında en çok Kotex alışverişi yapan toplam 10 Adese müşterisi ise bir iPod Nano’nun sahibi oluyor.
Adese mağazalarında her gün bir üründe şok indirim sunan “Günün Ürünü” kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Üstelik her 100 liralık alışverişte “Haftanın Hediyesi” Marinex Cam Fırın Tepsisi” Adese ve Adesem mağazalarında bilinçli tüketicileri bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.