Adana’ya Masa Tenisi Salonu Yapılacak

Adana’ya Masa Tenisi Salonu Yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, geçtiğimiz haftalarda Çin’de kamp yapan ve Balkan Şampiyonası’ndan madalya ile dönen Adanalı sporcuları makamında kabul etti.Hadi, masa tenisi branşının Adana’da yaygın hale...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, geçtiğimiz haftalarda Çin’de kamp yapan ve Balkan Şampiyonası’ndan madalya ile dönen Adanalı sporcuları makamında kabul etti.

Hadi, masa tenisi branşının Adana’da yaygın hale getirildiğini ulusal ve uluslararası turnuvalarda bireysel ve takım olarak sürekli dereceler alan sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kutladı.

Kano, kürek, atletizm ve yüzmede Adana’nın Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) olduğunu hatırlatan Hadi, "Balkan Şampiyonası’nda ikinci olan takımımızla gurur duyuyoruz. Emeği ve hizmeti geçenleri kutluyorum. Artık Adanalı sporcular Türkiye genelinde gençlere rol model oluyorlar. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Yakın gelecekte, yerel yöneticilerin de desteğiyle sadece masa tenisi ne ait özerk bir salon yapmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Adil Yiğenler, sporun içinden gelen ve herkesi kucaklayan İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. İki Mısırlı sporcuyu bünyelerine aldıklarını belirten Yiğenler, "Ahmet Ashraf Famy Hassan ile Mohamed Ali Saleh bundan sonra Adana’yı temsil edecekler. Her geçen gün çıtayı yükseltiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.