Adanaspor hazırlıkları başladı

Adanaspor hazırlıkları başladı

Konyasporda, Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı.

Konyaspor’da, Cumartesi günü deplasmanda Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle puanını 23’e çıkartarak zirve takımlarını izlemeye devam eden yeşil-beyazlı takımda, bir günlük izinin ardından başlayan antrenman oldukça neşeli geçti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana A2 Takımında yer alan İsmail, Ali Çiçek, Emre, Aykut ve Abdülkerim Kılıç katılmazken, Mariusz Pawelek takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koşu çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Dün de akşam saatlerinde çalışan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak ve Adanaspor maçının hazırlıklarını Cuma sabahı gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlayarak öğleden sonra da Adana’ya gidecekler. Konyaspor’da, aradaki kopukluğu gidermek için eski başkanlarla bir toplantı yapıldı. Kulübün ekonomik açıdan düzlüğe çıkartılması ve fikir alış verişinde bulunmak adına gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ahmet Şan, bazı yöneticiler, eski başkanlardan Mustafa Yayla, Mehmet Köseoğlu ve Bahattin Karapınar ile bazı eski yöneticiler katıldı. Toplantıda, başkanların görüşleri alındığı ve tavsiyelerde bulundukları öğrenildi. 

 

Bank Asya 1. ligde 14. hafta Çaykur Rizespor’un liderliğiyle geride kaldı.  Toplam 19 golün atıldığı hafta da en gollü karşılaşma 3-2 sonuçlanan Kasımpaşa-Sakaryaspor maçı oldu. Sadece bir maçta gol sesi çıkmazken, Giresunspor ve Güngörenspor 14. hafta’da da galibiyetle tanışamadı. Güngören, lider Çaykur Rizespor ile deplasmanda berabere kalarak haftalar sonra 1 puan aldı ve beraberlik sayısını 5’e çıkardı. Ligde, oynanan 4 maçı ev sahibi, 2 maçı deplasman takımları kazanırken, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Buna göre deplasmanda kazanan takımlar Göztepe ve Akhisar oldu. 28 puanla ligin zirvesinde yer alan Rizespor’u, aynı puanla Akhisar Belediye Gençlik, 27 puanla Elazığspor ve 26 puanla Erciyesspor izlemekte. Ligin son sırasında ise 8 puanlı Sakaryaspor, 7 puanlı Giresunspor ve 5 puanlı Güngörenspor bulunuyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.