ABD Başkanı Trump koronavirüse yakalandı!

ABD Başkanı Trump koronavirüse yakalandı!

ABD Başkanı Trump koronavirüse yakalandığını duyurdu. Trump, kendisi ile eşi Melania Trump'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

 
ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüse yakalandı. Trump haberi kendi sosyal medya hesabından paylaşarak koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve eşinin de Covid-19'a yakalandığını açıkladı.

Trump eşi ile birlikte derhal karantina ve tedavi sürecine başladıklarını bildirdi.Trump, gece yarısı yaptığı açıklamasında danışmanı Hope Hicks'in Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 

Kendisinin ve eşi Melania Trump'ın Hicks ile yakın temas halinde olduğunu belirten Trump, "Hope her zaman maske takıyordu ama testi pozitif çıktı. Az önce test yaptırdım, Melania da yaptırdı. Karantinaya girip girmeyeceğimizi ya da virüse yakalanıp yakalanmadığımızı bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.Trump'ın yakın danışmanlarından Hicks, son dönemde ABD Başkanı'nın birçok seçim gezisinde yanında yer alan isimlerden biriydi.

BEYAZ SARAY'DAN "BAŞKAN'IN SAĞLIĞI İYİ DURUMDA" AÇIKLAMASI
Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada da Trump'ın doktoru Sean Conley'nin söz konusu testlerle ilgili resmi açıklaması paylaşıldı.

Açıklamada, Trump ile eşi Melania Trump'ın son yapılan Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı bilgisine yer verilirken, "Şu anda hem Başkan hem de First Lady iyi durumdalar ve iyileşme sürecinde her ikisi de Beyaz Saray'ın içinde evde kalacaklar" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.