A2 Takım lige iyi başladı

A2 Takım lige iyi başladı

TFF A2 Ligi 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor oynadığı ilk 2 maçı kazanarak 6 puan ve averajla haftayı 2. sırada tamamladı.

TFF A2 Ligi 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor oynadığı ilk 2 maçı kazanarak 6 puan ve averajla haftayı 2. sırada tamamladı. Sezonun ilk maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek lige başlayan yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftada ise sahasında Mersin İdmanyurdu’nu yenerek çıkışını devam ettirdi. Torku Konyaspor kendisi gibi 2 maçını da kazanan Medical Park Antalyaspor’un ardından 2.sırada haftayı tamamladı. Temsilcimiz bu haftayı ise maç yapmadan geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip daha sonraki hafta ise deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Alanyaspor geride kalan haftada Tarsus İdmanyurdu’nu 4-0 gibi farklı bir skorla geçti. Alanya ekibi aldığı bu galibiyetle haftayı 3 puanla 3. sırada tamamladı.

A2 takımı teknik direktörü Fikret Bademci, lige iyi başladıklarını ilk maçların deplasmanda kazandıklarını ve sahalarında oynadıkları ilk maçı kazanarak 2’de 2 yapmanın kendilerini mutlu ettiğini ve ilerisi için ümitlendirdiğini söyledi. Bademci, “İçerdeki ilk maçımızdı. Kazandığımız için oldukça mutluyuz. Zorlu bir karşılaşma oldu, özellikle oyuncumuzun atılması sonrası sahada zorlandık. 2’yi 3’ü bulabilirdik ama 10 kişi kalınca bu zorlaştı. Çok daha iyi olacağız ilerleyen zamanlarda. Çocuklar yavaş yavaş kendilerine geliyorlar. Her maç biraz daha iyi olacaklar, daha yeni, bir takımız. Yaşı küçük; 94 – 95’li çocuklarla oynuyoruz. İnşallah daha da iyi olacak. Bizim asıl amacımız Torku Konyaspor’a ve Anadolu Selçukluspor’a oyuncu vermek. Bu genç yetenekli arkadaşlarımızla final grubuna gitmek istiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.