A Milli Grekoromen Kafilesi Taşkent'e Gitti

A Milli Grekoromen Kafilesi Taşkent'e Gitti

A Milli Grekoromen Güreş Takımı, Dünya Güreş Şampiyonası için Taşkent'e hareket etti. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde işlemlerini yaptıran milli güreşçiler, madalya için umutlu olduklarını dile getirdi. Atatürk Havalimanı...

A Milli Grekoromen Güreş Takımı, Dünya Güreş Şampiyonası için Taşkent'e hareket etti. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde işlemlerini yaptıran milli güreşçiler, madalya için umutlu olduklarını dile getirdi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen kafile, bilet işlemleri için bir süre bekledi. Sporcular, bu sırada vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bazı sporcuların da Selfie çektiği görüldü. İşlemlerini tamamlayıp toplu fotoğraf çekimi için poz veren sporcular daha sonra çıkış kapısına hareket etti.

GÜREŞİN HEDEFİ HER ZAMAN ALTIN MADALYA

Hazırlıklarını en iyi şekilde yaptıklarını, bundan sonra sporcuların konuşacağını belirten A Milli Grekoromen Güreş Takımı Teknik Direktörü Hakkı Başar, "Amacımız en üst seviyede madalyalar almak. İstiklal Marşımızı söylettirmek amacımız bu. Ama tabi bunu sporcularımız belirleyecek yaptığı müsabakalarla belli olacak. Cuma, Cumartesi, Pazar maçlarımız var orada belli olacak. En iyi şekilde hazırlandık. Temennimiz orada en iyi şekilde temsil etmeleri sporcularımızın. Serbestin aldığı madalyalar bize olumlu yansır. Aldığı madalyalar da bizi gururlandırır ve motive eder. Güreşin hedefi her zaman için altın madalya." diye konuştu.

DÖKTÜĞÜMÜZ KİLOLARCA TERİN KARŞILIĞINI ALMAK İSTİYORUZ

En iyi şekilde kendimizi hazırlandıklarını, son olarak da Taşkent'te en iyi şekilde mücadele edip savaşacaklarını söyleyen Avrupa Dünya Şampiyonu ve Olimpiyat 3.'sü Rıza Kayaalp, "İnşallah ülkemize altın madalyalarla, ne kadar daha çok madalya kazanıp dönersek bizim için o kadar iyi olacak. Çünkü yıl boyu biz bunun için çalışıyoruz, her gün ter döküyoruz kilolarca. İnşallah bunun karşılığını almak da bizim için iyi olacaktır. Hem ülkemiz için de tabi halkımız için de gurur verici bir olay olacaktır. Çünkü ülkemiz madalyaya hasret bir ülke. Çoğu branşta istenilen başarılar gelmiyor. Biz güreşçiler olarak da bunu elimizden geldiği kadar telafi etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu dünya şampiyonasında da en iyi sonuçları alıp ülkemize dönmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

TÜRK HALKI DUALARINI EKSİK ETMESİN

A Milli Grekoromen Güreş Takımı Kaptanı Selçuk Çebi ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Biz buradan Taşkent'e hem takım halinde dünya şampiyonlukları, madalya hem de ferdi olarak madalya almaya gidiyoruz. Bizden önce serbestçi arkadaşlarımız uzun zamandır, uzun yıllardır almadığı bir başarı aldılar, 4 tane madalya. Onları buradan tebrik ediyorum bütün hepsini, emeği geçen herkesi. İnşaallah biz de onlar gibi 4 tane 5 tane 3 tane, tabi sayı belirleyemiyoruz. Biz de bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bundan önceki yıllarda yaptığımız gibi, takım halinde dünya şampiyonu, dünya ikincisi yıllarca olduk yine olabiliriz buna inanıyoruz bunu başarmak için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bize emeği geçen her kese buradan teşekkür ediyorum. Türk halkından da bizi her zaman desteklemelerini ve dualarını eksik etmemelerini diliyoruz. İnşaalah yüzümün akıyla oradan dönmek nasip olur bize." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.