A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Çalhanoğlu Takımla Çalıştı

A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Çalhanoğlu Takımla Çalıştı

İzlanda ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçına 3 gün kalırken ay yıldızlı ekip hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.Danimarka ile geçtiğimiz çarşamba günü oynadığı ve 2-1 maçın ardından...

İzlanda ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçına 3 gün kalırken ay yıldızlı ekip hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Danimarka ile geçtiğimiz çarşamba günü oynadığı ve 2-1 maçın ardından geçtiği İskoçya'nın St. Andrews kentinde kampta bulunan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını Newburgh yakınlarındaki East Shore Park'da buğün yaptığı ilk antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı geçen Hakan Çalhanoğlu ise ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ile başlayan idman, ısınma hareketlerinin ardından çabukluğa yönelik altı istasyonlu kuvvet çalışması ve 5'e 2 oyunu ile devam etti. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe hareketleri ile antrenman son buldu.

Gribal enfeksiyon geçiren Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, antrenmana katılmayıp kamp otelinin fitness salonunda çalışırken, sakatlığı geçen Hakan Çalhanoğlu ise ilk kez takımla birlikte çalışma yaptı.

Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fethi Heper ve Taylan Üner de takip etti.

A Milli Takım, günün ikinci idmanını TSİ 20.00'de St. Andrews Üniversitesi sahasında yapacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.