A.Gücü'nün 11 taraftarı gözaltına alındı

A.Gücü'nün 11 taraftarı gözaltına alındı

PTT 1.Lig'de oynanan Ankaragücü - Torku Konyaspor maçıyla ilgili 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

PTT 1. Lig'de oynanan Ankaragücü - Torku Konyaspor maçıyla ilgili 11 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Maçta görevli bir emniyet amiri, bir komiser yardımcısı, iki polis memuru ve bir vatandaş ise olaylara müdahale sırasında yaralandı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında, ev sahibi takım taraftarlarının konuk ekibin taraftarlarına saldırdığını ifade etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan ve Torku Konyaspor'un 3-0 üstünlüğünde devam eden maçın 42. dakikasında Ankaragücü taraftarlarının sahaya inerek saatli kale arkası tribününde yer alan Torku Konyaspor taraftarlarına saldırdığının dile getirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"11 tane Ankaragücü taraftarı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülerek gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan 11 şahıstan 6'sının yaşı küçük olduğundan Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir. Maçta görevli bir emniyet amiri, bir komiser yardımcısı, iki polis memuru ve bir vatandaş olaylara müdahale sırasında yaralanmış olup tedavileri sürmektedir. Gelişmeler oldukça bilgilendirmeler devam edecektir. Basına ve kamuoyuna duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.