A 2’nin hocası da futbolcusu da memnun

A 2’nin hocası da futbolcusu da memnun

A2 Takımın istikbal vadeden oyuncularından Recep Aydın, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek Hedefimiz önce ilk iki takım arasına girerek final gruplarına kalmak daha sonrada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bu kadro ile bunu

A2 Ligi Güney Grubu’nda sezonun ilk maçında Mersin İdmanyurdu’na karşı alınan 2-0’lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Recep, “Takım olarak tam istediklerimizi yapamadık. Ama zaman zaman iyi futbol oynadığımızı söyleyebilirim. Mersin İdmanyurdu karşısında hak ettiğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Hedefimiz A2 Ligi’nde grubumuzda ilk 2 takım arasına girerek final gruplarına kalmak. Ondan sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çünkü gerçekten iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımımız var. Bu ligi geçen seneden gelen PAF Ligi tecrübesiyle iyi bilen arkadaşlarımız bulunuyor. Sezon sonunda iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Yaklaşık 1 sezondan bu yana A Takım kadrosunda bulunduğunu ve oynamak için kendini hazır hissettiğini de sözlerine ekleyen genç oyuncu, “Takım kadrosunda bulunan her futbolcu gibi bende Konyaspor formasıyla sahada mücadele edip takımımızın başarısı noktasında katkı sağlamak istiyorum. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Yılmadan mücadeleme devam edeceğim ve en kısa sürede Konyaspor formasını takımımın değişmez oyuncusu olarak bir daha çıkarmamak üzere giyeceğim” diyerek gelecekten umutlu olduğunu vurguladı.

ALTINIŞIK: HEDEF FUTBOLCU YETİŞTİRMEK
A 2 Ligi’nde mücadele eden Konyaspor’un Teknik Sorumlusu Yücel Altınışık, sezona galibiyetle başlamalarından daha önemlisinin sistemi uygulama konusunda istediklerinin sahaya yansıması olduğunu belirterek “Bizim en üst düzeydeki hedefimiz eğiterek üst tarafa oyuncu yetiştirmek. Bunu da verilen desteklerle sağlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Mücadele verdiği Güney Grubu’nda sezona 2-0’lık Mersin İdmanyurdu galibiyeti ile başlayan A 2 Takım antrenörü Yücel Altınışık, öncelikli hedeflerinin eğitimlerini tam anlamıyla tamamlamış gençleri A Takıma kazandırmak olduğunu belirterek “Sistemi oynayalım, sistemi oynarken takım oyunundan asla uzaklaşmayalım düşüncesindeydik. Tabiki oyuncularımızın da buradaki oyun mantalitesi çok önemliydi. Sisteme uyum göstermeleri gerekiyordu. Yaptığımız yaklaşık 1 aylık çalışma dönemimizde ve oynamış olduğumuz 3 hazırlık maçında da takımımızın bu uyumu yakaladığını gördük. Mersin karşısında da sistemi oynama adına ve topu kullanma adına zaman zaman sahada üst düzeyde işlere imza attılar. Oyuncu yetişmesini istiyorsak sistemi oynayan, sistemi ve mevkisini öğrenen oyuncu grubuyla bunu sağlamamız gerekiyor. Buradaki tek hedefimiz belirttiğimiz gibi mevkisini ve mevkisinin gereklerini öğrenerek yukarıya oyuncu vermemiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.