A 2 telafi peşinde

A 2 telafi peşinde

Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri Erciyes deplasmanından ağır bir yenilgi ile dönen A2 takım, bugün Gaziantepsporu konuk edecek. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde üç puan alarak moral bulmak

Türkiye Futbol Federasyonu A 2 Ligi Güney grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor bugün sahasında Gaziantepspor’u konuk edecek. 2 Nolu Sahada oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Konya Bölgesi hakemleri Necati Şenkeleş, Yasin Şahin, Alper Gümüş triosu yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Ayçelik.
TFF tarafından bu sezon ilk defa uygulanan ligde mücadele eden yeşil-beyazlı ekip sezona Mersin İdmanyurdu maçı ile merhaba dedi. Sahasında rakibin ağırlayan yeşil-beyazlı ekip aldığı 2-0’lık galibiyetle sezonu 3 puanla açtı. İkinci haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor sezonun üçüncü maçında ise Kayseri Erciyes deplasmanına konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada rakibine farklı kaybetmekten kurtulamadı.
Konyaspor bugün ise 4. hafta maçında Gaziantepspor’u konuk edecek. Erciyes karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmek isteyen yeşil-beyazlı ekip karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak. Rakip Gaziantepspor bugüne kadar oynadığı iki maçı da kazanarak hanesine 6 puan yazdırmayı başardı. Konyaspor da bugün oynayacağı maçı kazanarak puanını 6’ya yükseltmek istiyor.
Zorlu maçı kazanarak moral bulmak istediklerini ifade eden Konyaspor A 2 antrenörü Yücel Altınışık, “Kayseri Erciyes karşısında aldığımız yenilgiyi unuttuk. Şimdi tek hedefimiz bugün oynayacağımız zorla karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz. Rakibimiz Gaziantepspor oynadığı iki maçı da kazanarak kayıpsız 3. sırada yer alıyor. Biz de rakibimiz yenerek hem Erciyes maçını telafi etmek istiyoruz hem de üst sıralara doğru tırmanışa geçmeyi hedefliyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde mutlak iç puanı almak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile bu maçtan istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.