A 2 Takım Bursa karşısında

A 2 Takım Bursa karşısında

A 2 Ligi'nde normal sezon bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 2. Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 22. ve son hafta maçında bugün deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek

A 2 Ligi'nde normal sezon bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 2. Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 22. ve son hafta maçında bugün deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele  Vakıfköy Tesisleri'nde saat 13:00'de başlayacak. Karşılaşmayı Yalova bölgesi hakemlerinden Ramazan Karahasan yönetecek. Karahasan'ın yardımcılığını Süleyman Çark ve Önder Mazlum yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İpek Emiroğlu.

Normal sezonda istediği performansı ortaya koyamayan ve ligin son haftalarında açılan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta Boluspor karşısında aldığı galibiyetle Bursaspor önüne moralli çıkacak. Temsilcimizin tek hedefi sezonu galibiyetle tamamlamak. Konyaspor'da önemli bir eksik bulunmuyor. Zorlu karşılaşma öncesinde temsilcimiz 21 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor. Bursaspor ise 28 puanla temsilcimizin bir sıra üstünde yer alıyor.

Konyaspor bu sezon klasman grubunda mücadele edecek. Yeşil-beyazlı ekip katıldığı grubu lider tamamladığı takdirde Türkiye Şampiyonluğu için final grubundan gelecek 4, klasman grubundan gelecek 3 takım ile mücadele edecek. Final grubunda mücadele edecek takımlar lige 0 puanla başlayacak ve karşılaşmalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Bu grubun ilk 4 takımı Play-off maçlarında oynama hakkı eldecek. Normal sezonu bugün sona erecek A 2 Ligi Grup maçlarının programı şöyle: TKİ Tavşanlı Linyitspor-Galatasaray, Kasımpaşa-Derince Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor, Bursaspor-Torku Konyaspor, Boluspor-Manisaspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.