75 bin liraya göl manzaralı TOKİ konutu

75 bin liraya göl manzaralı TOKİ konutu

Beyşehir'de ilk etap kapsamında inşa edilen konutlardan edinme fırsatını kaçıranlar için ikinci şans doğdu.

Beyşehir Belediyesinin girişimiyle başlatılan ikinci etap toplu konut hamlesi kapsamında Avşar Mahallesi'nde 336 konut daha inşa edilecek. TOKİ kayıt için müracaat tarihini 1 Aralık 2009 olarak açıklarken, son başvuru tarihi ise 26 Şubat 2010 olarak belirlendi. Bu arada, satışa çıkarılan konutların fiyatları da belli oldu. Bölgede Anadolu Lisesi binası yapılmasından vazgeçilmesinin ardından konut fiyatlarını aşağıya çeken ve vadeyi uzatan TOKİ, 75 bin liraya 82 metrekarelik (2+1) dairelerden edinme imkanı sundu.
Kayıtlarla ilgili resmi başvuruları yerel gazetelere verdiği ilanla kamuoyuna duyuran Beyşehir Belediyesi, 82 ve 129 metrekareden oluşan 2 farklı konut tipinin 2+1 ve 3+1 olarak satışa sunulduğu bilgisini verdi. İnşa edilecek 336 konutun 144'ü 2+1, 192'si 3+1 olarak yapılacak. Ancak, talep durumuna göre bu sayının değişkenlik gösterebileceği bilgisi de verildi.
Kayıt için müracaat esnasında hak sahiplerinden 6 bin liralık başvuru bedeli alınacak. Başvuru sahipleri kalan miktarı 180 ayda ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.