714 gün sonra gelen yenilgi

714 gün sonra gelen yenilgi

Sarayönü Belediyespor, 714 gün sonra sahasında ilk kez yenildi. Emirdağspor karşısında ağır bir yenilgi alan yeşil-siyahlılar, Sarayönünde en son 27 Aralık 2009 tarihinde Konya Telekomspora yenilmiş

on iki sezondur Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Sarayönü Belediyespor, 20 maç sonra sahasında mağlup oldu. 2009-2010 sezonunda Süper Grup’ta yer alan Sarayönü Belediyespor, kendi sahasında oynadığı 11 karşılaşmanın 2’sinden mağlubiyetle ayrıldı. 7 karşılaşmadan 3 puanla ayrılan yeşil-siyahlılar, 2 karşılaşmadan da 1 puanla ayrıldı. Sezona 6’da 6 yaparak başlamasına rağmen kendi sahasında Sanayispor’a mağlup olan Sarayönü Belediyespor, sahasında ki son mağlubiyetini 27 Aralık 2009 tarihinde Telekomspor’a mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın ardından sahasında oynadığı 20 maçta yenilgi yüzü görmeyen ancak sadece 10 maçta 3 puanı bir arada gören temsilcimiz bu süreç içerisinde sahasında oynadığı 10 karşılaşmadan 2 puan kaybederek ayrıldı. Sarayönü Belediyespor 2009-2010 sezonunda ki Telekomspor maçından sonra aynı sezon içerisinde kendi sahasında oynadığı maçlarda 4 galibiyet 2 beraberlik, 2010-2011 sezonunda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 2011-2012 sezonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik almıştı.    
Uzun bir süre sahasında mağlup olmayarak rekor kıran Sarayönü Belediyespor’un bu serisine Emirdağspor son verdi.  Bölgesel Amatör Lig’de 2011-2012 sezonun ilk devresi bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak.  Sarayönü Belediyespor devrenin son maçında Burdur Şekerspor’a konuk olacak Lig’in 10. haftasında evinde aldığı mağlubiyetin ardından zirve yolunda yara alan Sarayönü Belediyespor, 3 puanı Burdur deplasmanında arayacak. 12 puan ile puan cetvelinin 8. sırasında yer alan Burdur temsilcisi ise çok dişli rakiplerden biri değil. 10 hafta sonunda 4 galibiyet alan Burdur Şekerspor’un, 6 da malubiyeti bulunurken beraberlik hanesi boş. Çok fazla iddiası bulunmayan bir ekip olan Burdur Şekerspor deplasmanında hanesine 3 puan yazdırarak devreyi 23 puanla tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor ise Emirdağspor karşısında alınan malubiyetin sonrasında bir günlük verdiği ara ile bugün çalışmalarına başladı. Burdur deplasmanı öncesi takımda sakat olan Turan Polat dışında eksik bulunmazken, Sarayönü Belediyespor deplasmana 3 puan parolasıyla gidiyor. Maçlarını Burdur Gazi Atatürk stadında oynayan Burdur Şekerspor, yeşil siyahlı temsilcimizi 18 Aralık Pazar günü konuk edecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.