"52 yıl ayakta kalmak bir başarı"

"52 yıl ayakta kalmak bir başarı"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman ve il yönetim kurulu üyeleri kuruluşunun 52. yıldönümü dolayısıyla Merhaba Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman ve il yönetim kurulu üyeleri, kuruluşunun 52. yıldönümü dolayısıyla Merhaba Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

img-1099-1200x800.jpg

Ziyarette Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Doğan, Saydam, Karaman ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “Bir gazeteyi 52 yıl ayakta tutabilmek büyük bir başarıdır” dedi.

img-1089-1200x800.jpg

.Doğan, “Bugün tüm baskı ve zorluklara rağmen ayakta kalabilmek, haklı mücadeleyi basın olarak vermek çok önemlidir. Bu kadar uzun yıl boyu çizgisini hiç bozmadan yayın yapan Merhaba Gazetesi’nin 52. yılını tekrar kutluyorum” ifadelerini kullandı. Merhaba Gazetesi’nin Konya’da hakkın yanında yer aldığına dikkat çeken Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise şunları kaydetti: “Basın dünyası her geçen gün kan kaybederken Merhaba Gazetesi üstlendiği görevi hakkıyla yerine getirmektedir. Hakkın ve haklının yanında duruşu ile Konyamızın değeri olmuştur. Ziyaret Merhaba Gazetesi’ne hediye edilen tablonun Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’e takdimi ile son buldu.

EYYÜB KARAKUZU

img-1096-1200x800.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.