42'de film koptu

42'de film koptu

PTT 1.Lig'in 17.haftasında Ankaragücü maçı Torku Konyaspor'un Erdal Kılıçaslan'ın 22, 29 ve 37.dakikada penaltıdan attığı gollerle 3-0 üstünlüğünde devam ederken, 42.dakikada ev sahibi takım taraftarlarının sahaya girmesiyle maç tatil edildi

PTT 1. Lig'de oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında, evsahibi takım taraftarları konuk ekibin taraftarlarına saldırdı. Büyüyerek sahaya yansıyan olayların ardından hakem maçı durdurdu. PTT 1. Lig'de oynanan Ankaragücü-Torku Konyaspor maçında, evsahibi takım taraftarları konuk ekibin taraftarlarına saldırdı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan ve Torku Konyaspor'un 3-0 üstünlüğünde süren maçın 42. dakikasında Ankaragücü taraftarları, sahaya inerek, saatli kale arkası tribününde yer alan Torku Konyaspor taraftarlarına saldırdı. Çok sayıda taraftarın karıştığı olayda, emniyet güçlerinin yetersiz kaldığı gözlenirken, sarı-lacivertli futbolcularla, polisler arasında da tartışmalar yaşandı.

Torku Konyaspor taraftarları emniyet güçleri eşliğinde stattan çıkartılırken, Ankaragücü Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de sahaya inerek bir süre taraftar liderleriyle görüştü.

MAÇ TATİL EDİLDİ

PTT 1. Lig'deki Ankaragücü-Torku Konyaspor karşılaşması hakem Mürvet Sezer tarafından tatil edildi. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan ve Torku Konyaspor'un 3-0 üstünlüğünde süren maçın 42. dakikasında Ankaragücü taraftarları, sahaya inerek, konuk takım taraftarlarına saldırmıştı. Olayların ardından soyunma odasına giden ve sahaya dönmeyen Mürvet Sezer, maçı tatil ettiğini açıkladı. Maçın hakemi Mürvet Sezer'in olayların daha büyümemesi, daha derin yaraların açılmaması ve oyuncular ile hakemlerin can güvenliğinin selameti açısından maçı tatil ettiği öğrenildi. Ankaragücü-Torku Konyaspor maçı hakkında kararı TFF'nin vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.