32. hafta da 26 gol atıldı

32. hafta da 26 gol atıldı

PTT 1. ligde, zirvede depremi dindi. Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor ilk iki sırada yer alarak, Manisaspor’un yenilmesi ve 1461 Trabzon’un puan kaybetmesi sonucu matematiksel olarak Süper lige yükseldi.

PTT 1. ligde, zirvede depremi dindi. Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor ilk iki sırada yer alarak, Manisaspor’un yenilmesi ve 1461 Trabzon’un puan kaybetmesi sonucu matematiksel olarak Süper lige yükseldi. Ligde, lider hafta sonunda oynanan maçların ardından değişti.. Erciyesspor’un Karşıyaka’ya sahasında yenilmesi sonucu, Ankaragücü’nü mağlup eden Rizespor puanını 59’a çıkartarak lider koltuğuna oturdu.. 3. sıraya 50 puanlı Trabzon yükselirken, Manisaspor ise aynı puanla 4. sırada yer aldı..
PTT 1. ligde, ilk 6 mücadelesi verene takımlardan Torku Konyaspor, Bucaspor, Adana Demirspor ve Karşıyaka galip geler8ek umutlarını sürdürdü.. Adanaspor ise İstanbul deplasmanında Kartalspor’a farklı yenildi. Bu sonuçlarla; 49’ar puanlı Bucaspor 5, Torku Konyaspor 6 ve 47’şer puanla da Karşıyaka 7 ve Adana Demirspor 8. sırada yer aldı.. Adanaspor 46 puanla 9. sıraya geriledi. Ligin dibinde yangın devam ediyor.. 29 puanlı Ankaragücü yine son sırada yer alırken, 32 puanlı Tavşanlı Linyitspor 17 ve 34 puanlı Kartalspor ise 16. sırada bulunmakta.. 35 puanlı Samsunspor, 37’şer puanlı Göztepe ve Denizlispor için tehlike tam olarak geçmiş değil..

Ligin 32. haftasında oynanan karşılaşmalardan 5'ini ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, iki maç berabere sona erdi. Toplam 26 golün atıldığı haftada, sadece Samsunspor-Trabzon maçında gol sesi çıkmadı. En gollü karşılaşma 2-5 sonuçlanan Boluspor-Bucaspor maçı olurken, Adana Demirspor-Linyitspor maçı da 3-2 sonuçlandı..

MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

PTT 1. ligde, 33. hafta maçlarının programı da açıklandı.. Buna göre, Şanlıurfaspor-Torku Konyaspor maçıyla birlikte tüm karşılaşmalar Pazar günü oynanacak ve saat 15.00’de başlayacak. Bu hafta yapılacak maçların programı şöyle: Şanlıurfaspor-Torku Konyaspor. 1461 Trabzon-Boluspor. TKİ Tavşanlı Linyitspor-Kartalspor. Adana Demirspor-Göztepe A.Ş. Karşıyaka-Adanaspor A.Ş. Manisaspor-Kayseri Erciyesspor. MKE Ankaragücü-Denizlispor. Bucaspor-Ç.Rizespor A.Ş. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Samsunspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.