3 puan sevindirdi

3 puan sevindirdi

Bank Asya 1. Lig'de zirve yürüyüşünü sürdüren Konyaspor'da, Denizlispor maçından kazanılan 3 puanın sevinci sürüyor

Bank Asya 1. Lig’de zirve yürüyüşünü sürdüren Konyaspor’da, Denizlispor maçından kazanılan 3 puanın sevinci sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Karşıyaka hazırlığına bugün başlayacaklar

 

Denizlispor galibiyetiyle büyük moral kazanan Konyaspor’un zirve yürüyüşü devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan maçta kötü bir futbol sergilemesine rağmen, Robak’ın serbest vuruştan attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Konyaspor’da yüzler gülüyor. Hafta sonunda Karşıyaka ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı temsilcimizde futbolculara verilen 1 günlük izin bugün sona erecek ve Karşıyaka maçının hazırlıkları başlayacak. Karşıyaka maçına da galibiyet için gidecek olan temsilcimizde, cezalı ve sakat futbolcunun bulunmaması da bu zorlu maç öncesinde hem teknik ekibi hem de yönetimi sevindirdi.

Konyaspor yönetimi, Denizlispor maçına gelerek takıma destek veren taraftarlara da teşekkür etti. Yönetimin bu konudaki açıklaması şöyle: “Konyaspor’u Denizlispor ile oynadığı Bank Asya 1.Lig 24.hafta maçında yalnız bırakmayarak son düdüğe kadar destek veren bayanlara, çocuklara ve yeşil beyaz sevdalısı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi

ÖZKÖYLÜ’NÜN HADDİ DEĞİL

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, maçın ardından temsilcimizin oyununu ve ligde bulunduğu konumu eleştirme gafletinde bulunan Osman Özköylü’nün haddini aştığını ve ‘yazıklar olsun’ dediği Türk futbolundan kendisi gibi düşünenlerin uzaklaşmasıyla futbolun temizleneceğini söyledi. Denizlispor teknik direktörü Osman Özköylü’nün maç sonu açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettiğini ifade eden Hasan Dağlı, “Biz Konyaspor olarak ligde haddimizi bilerek ve elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadelemize devam ediyoruz. 34 maçlık lig maratonunda iyi oynayıp kazanabilir veya kaybedebilirsiniz. Bu tür sonuçları olgunlukla karşılaması gereken birisinin çıkıp Konyaspor’un konumunu ve mücadelesini eleştirmesi haddine değildir. Bu söylemleriyle Osman Özköylü’nün kesinlikle haddini aştığını belirtmeliyim. ‘Yazıklar olsun böyle Türk futboluna’ diye eleştirdiği Türk futbolunun Osman Özköylü ve kendisi gibi düşünenlerin hem saha içerisinde hem de saha dışındaki şovmenliklerini en kısa sürede sonlandırmalarıyla kurtulacağına inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Denizlispor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamamalarına rağmen çok iyi mücadele ederek zorlu bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını ifade eden Konyaspor’un genç oyuncularından M.Abdullah Çoban, kalan haftalarda da bu başarılı performanslarını devam ettirip Konyaspr’u hak ettiği Süper Lig'e taşıyıp önemli bir başarıya imza atacaklarına inandığını söyledi.

Kartalspor karşısında alınan yenilginin etkisinden kurtulup hafta boyunca sıkı bir şekilde çalışarak Denizlispor maçına hazırlandıklarını belirten M.Abdullah Çoban,” Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Pas organizasyonlarında kötüydük. Böyle olunca da oyun beklediğimizin gerisinde kaldı. Her şeye rağmen ilk yarının en tehlikeli gol pozisyonunu da biz bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarının başlarında oyunda dengeyi kurduk. Bulduğumuz güzel gol ile de öne geçtik. Tabiki skor avantajını korumak ve oyun içerisindeki duruma göre taktikle mücadele etmek geride kalan dakikalarda önemliydi. Biz de bunu yaptık. Maçın geneline bakıldığında iyi oynamadık ama olağanüstü mücadele ettik. Çok önemli bir galibiyet aldık. Mücadelelerinden dolayı ağabeylerimi ve arkadaşlarımı ve Denizlispor'u da kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzde 10 maç var. Kalan haftalarda da aynı performansımızı devam ettirip Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'de taşıyarak önemli bir başarıya imza atmak istiyoruz ve buna da inanıyoruz. İnşallah başaracağız” diye görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.