3 futbolcu imza aşamasında

3 futbolcu imza aşamasında

TFF 2. Liginde ikinci sezonunu geçirecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor.

 Sakatlığı nedeni ile yeni sezonda da verim alınamayacağı düşünülen kaleci Emrehan Ceylan ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir kaleci için transfer çalışmalarını yoğunlaştıran transfer komitesi, kaleci arayışlarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, büyük bir gizlilikle yürütülen transfer çalışmaları içerisinde defans, orta saha ve forvet için genç ve kaliteli isimlerle temaslarını sürdürüyor.
Öte yandan tüm hızıyla çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlıların, dış transferde 3 futbolcu ile imza aşamasına geldiği belirtiliyor. Henüz isme açıklanmayan bu futbolcuların bir kaleci, bir santrfor birde orta saha oyuncusu olduğu gelen haberler arasında. Temsilcimiz anlaşma sağlandığı ve imza atıldığı takdirde bu futbolcuların isimlerini açıklayacak. Ayrıca iç transferde de önemli adımlar atan yeşil-beyazlılar, aldığı kararları önümüzdeki günlerde futbolcularına bildirerek oyuncuları ile anlaşma masasına oturacak.
Ligin geçen yıl olduğu gibi yine 4 grupta oynanması ve maçların erkene başlayacak olması nedeniyle Şekerspor’da hazırlıklar büyük bir olasılıkla Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak. Bilindiği gibi lig, 11’ere takımlı 3 ve 12 takımlı bir olmak üzere 4 grupta yapılacak. Gruplar önümüzdeki günlerde belli olacak.
Ayrıca iç transferde nasıl bir politika izleneceği ve takım içinde hangi futbolcuların gidip hangi futbolcuların kalacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Henüz kesin bir açıklama yapılmamasına karşın teknik adam Kartal’ın hazırladığı rapora göre İshak, Şinasi, Hüseyin, Muhammet Reis, Gürsel, Ömer Ali ve opsiyon hakkı Şekerspor’da bulunan Emre gibi isimlerin takımda kalmasını istediği belirtiliyor. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali için ise Fenerbahçe’nin ısrarcı olduğu, ancak yeşil-beyazlıların bu futbolcuyu vermek istemedikleri öğrenildi.
İstanbul’da ki temaslarını tamamlayan Futbol Şube Sorumlusu Fatih Hıdıroğlu ve transfer komitesi üyesi Selim Uysal Konya’ya dönerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için yönetim kurulu ile bir araya geldi. Teknik adam İsmail kartal’ın da önümüzdeki günlerde dönmesi bekleniyor.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, genç, başarılı ve gelecek vadeden bir takım kurmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Transferde aceleci davranmadıklarını ve ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Erence; “Transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Komitemiz bu konu ile ilgili her ince ayrıntıyı araştırıyor hesaplarımızı ona göre yapıyoruz. Bu araştırmaların neticesinde Konya Şekerspor ve Konya’nın uyabilecek futbolcuları renklerimize bağlamak için gayret göstereceğiz. Bizim yapımıza faydalı olabilecek sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Genç dinamik ve Konya sporuna uzun yıllar hizmet edebilecek bir takım oluşturmak için mücadele ediyoruz. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ayrıca şehrimizin en önemli değeri Konyaspor’un durumunun da netleşmesini bekliyoruz. Şehrin hedeflerini belirlemek adına Konyaspor’un yapacağı kongre ve kongre sonrası yaşanacaklar önemli” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.