28 Şubat Davasının Sanığı Kemal Gürüz, Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti

28 Şubat Davasının Sanığı Kemal Gürüz, Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti

28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanan ve yargılandığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan YÖK eski Başkanı Kemal Gürüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

28 Şubat soruşturması kapsamında tutuklanan ve yargılandığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan YÖK eski Başkanı Kemal Gürüz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu da Gürüz'e 'Geçmiş olsun' dedi.

        Kılıçdaroğlu ile Kemal Gürüz görüşmesi, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşti. CHP'den yapılan açıklamaya göre, Gürüz, ziyaretinde Kılıçdaroğlu'na "Zatıalinize ve CHP'ye teşekkür borçluyum. Özgürlüğümden yoksun olduğum 15 ay boyunca beni hiç yalnız bırakmadınız, ilgilendiniz. Gerçekten, bunu unutmam mümkün değil. Şahsınızda Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve zatıalinize teşekkür etmeye geldim." dedi.

        Kılıçdaroğlu da Gürüz'e özgürlüğüne kavuşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve geçmiş olsun dedi. Gürüz-Kılıçdaroğlu görüşmesi baş başa gerçekleşti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.