2012 Yılında 46 Konyalı sporcu milli oldu

2012 Yılında 46 Konyalı sporcu milli oldu

Her amatör spor branşının yapıldığı Konyada bu yıl 46 sporcu milli oldu

Her amatör spor branşının yapıldığı Konya’da bu yıl 46 sporcu milli oldu. Atletizm, bedensel engelliler, bisiklet, eskrim, karate, hokey, halter, güreş, judo, tekvando ve Hentbol branşlarından toplam 46 sporcu milli formayı giydi. Sporda birçok ulusal ve ulusalar arası organizasyona ev sahipliği yapan Konya spor branşlarına milli sporcu vermeye devam ediyor. Daha önceleri de bir çok branşta milli takımlara sporcu gönderen Konya bu milli sporcular kadrosuna 46 isim daha ekledi.

Bu yıl atletizmde 5, bedensel engellilerde 7, bisiklette 12, Eskrimde 1, karatede 1, hokeyde 5, halterde 2, güreşte 5, judoda 1 tekvandoda 2, hentbolda 5 sporcu milli takımlarda yer aldı. Milli olan sporcuların branşları ve isimleri şu şekilde: Aletizm; Gülsüm Güneş, Semra Türk, Fatih Bilgiç, Ozan İşkey, Yağmur Tarhan. Bedensel Engelliler; Nazmiye Muslu, Yasemin Ceylan, İlker Tuzcu, Emine Seçkin, Avni Kertmen, Mine Korkmaz, Ö. Faruk Gönül. Bisiklet; Sedat Koç, Vedat Koç, M. Kürşat Okka, Miraç Kal, Mustafa Sayar, Nazım Bakırcı, Ahmet Örken, Fethi Acar, E. Talha Ay, Emre Torun, Hikmet Erdoğan, Süleyman Koç. Eskrim, Orkun Gökbulut.

Karate; A. Firdevs Koç, Hokey; Muhammet Oran, İlyas Acar, Oğuzhan Küçükkarpuz, M. Akif Çetiner, Büşra Tırpan. Halter; Neslihan okumuş, Ayşegül Çoban. Güreş; Abdurrahman Altan, Emirhan Demirhan, Mücahit Atalay, İ Hakkı Erduran, Osman Yıldırım. Judo; Ayşegül Yılmaz, Tekvando; Durdane Altunel, Zeliha Ağrıs. Hentbol; Alper Özkan, Yiğit Yaşar Kocaarslan, Ali Kabadayı, Furkan Mahmut Gürbüz, M. Mert Öztürk. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.