2002 ruhu yakalandı

2002 ruhu yakalandı

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, takımın çok iyi bir hava yakaladığını, hedeflerinin kesinlikle süper lige yükselmek olduğunu belirterek, 2002-2003 sezonunun ruhunu yakaladık dedi

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, hem yönetim hem de teknik heyet ve oyuncu kadrosu olarak iyi bir ekibe sahip olduklarını ifade ederek, “Takımımızın havası bize şampiyon olduğumuz 2002-2003 sezonunun ruhunu yeniden yakaladığını gösteriyor. Bu olumlu havanın sezon boyunca devam edeceğine ve ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin Kızılcahamam kampını ziyaret eden ve yöneticilerle birlikte Giresunspor maçını izleyen Bahattin Karapınar, Konyaspor’un Turkcell Süper Lig hedefiyle gireceği sezonda ipi göğüsleyeceğine inandığını ve bunun sinyallerini de almaya başladıklarını söyledi.
Karapınar, takımdaki birlik-beraberliğin kendilerini memnun ettiğini belirterek, “İyi bir teknik heyete ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Bunu gerek çalışmalarda, gerekse çalışmalar dışındaki zamanlardaki arkadaşlıklarda görüyoruz. Biz yönetim kurulumuzla yola çıkarken, teknik heyet ve oyuncu kadromuza sonuna kadar inanıyorduk. Onlarda bizim bu inanmışlığımızı boşa çıkarmadıklar. Her şey yolunda gidiyor. Hazırlıklarımızın henüz başında olmamıza rağmen oyuncularımızın Giresunspor karşılaşmasındaki performansı ve mücadele hırsı bizi sevindirdi. Lige kadar var olan eksiklerimizi en aza indireceğiz ve hazır bir şekilde sezona başlayacağız.”
Teknik heyetiin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına devam edildiğini de sözlerine ekleyen Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, “Eksik görülen mevkilere transferler yapılacak ve takımımızı alternatifi bol bir kadroyla sezona başlatacağız. Şimdiden rakiplerinin korkulu rüyası olan Konyaspor, ligde hedefine ulaşacaktır. Takımımızın havası bize şampiyon olduğumuz 2002-2003 sezonunun ruhunu yeniden yakaladığını gösteriyor. Bu olumlu havanın sezon boyunca devam edeceğine ve ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.