2 maç kazanmalıyız

2 maç kazanmalıyız

Beşiktaşa yenilerek ateş hattından kurtulamayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Genel Kaptan Çetinkaya: Kalan 4 maçın 2sini kazanmalıyız

BEKO Basketbol Ligi’nde 26.haftada Beşiktaş Cola Turka’ya mağlup olan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, 27.hafta karşılaşmasında evinde konuk edeceği Fenerbahçe Ülker maçının hazırlıklarına başladı. Beşiktaş mağlubiyetiyle son 4 haftaya girilirken ateş hattında bulunan ancak 8 galibiyetle küme düşmeye en yakın ikinci takım konumunda bulunan Aliağa Petkim’in yenilmesiyle moral bulan sarı-mavililer işini şansa bırakmamak için Fenerbahçe’yi mağlup etmenin planlarını yapmaya başladı. Bu sezon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynadığı karşılaşmalarda seyircisinin muhteşem desteğiyle, rakiplerine zor anlar yaşatan temsilcimiz Fenerbahçe Ülker’i seyirci desteğiyle yıkmayı planlıyor. Bu maça büyük önem veren Antrenör Cengiz Karadağ’ın ve oyuncuların galibiyetten başka bir şey düşünmedikleri bildirildi. Sarı-mavililer Fenerbahçe Ülker ile Cuma günü saat 18.00’da karşılaşacak.

Beşiktaş mağlubiyetinin telafisini, Fenerbahçe’yi yenerek yapmak isteyen sarı-mavililer ardından 3 final karşılaşmasına çıkarak lige nokta koyacak. Üniversitespor Fener maçından sonra sırasıyla Aliağa Gençlik (D), Telekom, Darüşşafaka (D) maçlarına çıkacak. Aliağa’nın bu hafta yenilmesiyle derin bir nefes alan sarı-mavililer kalan 4 haftada 2 galibiyet alması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Geçtiğimiz yıl yaşadığı sıkıntıları bu yıl yaşamak istemeyen sarı-mavililer kalan 4 haftaya çok büyük önem veriyor.
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Fenerbahçe Ülker maçının hedef maçlarından biri olmadığını, ancak bu karşılaşmayı kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. Ligin sürprizlere açık olduğunu, alt sıralardaki takımların zirve mücadelesi veren takımları mağlup edebildiğine dikkat çeken Çetinkaya, “Beşiktaş maçından sonra yine büyük bir maça çıkacağız. Fenerbahçe Ülker maçını hedef maçımız olarak görmüyoruz ama kazanmak için sahaya çıkacağız. Aliağa’nın bu hafta yenilmesi bize bir nebze moral oldu. Fener maçından sonra da Aliağa ile karşılaşacağız. 4 kritik maç oynayacağız. Alacağımız 2 galibiyetle ligde kalacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum