13 puan kötü değil

13 puan kötü değil

Kartal, Beşiktaş maçlarını sürdürürken, başarılı takım kaptanı Erdinç Yavuz, 11 maçta kazandıkları 11 puanın kötü olmadığını, “ancak daha fazla puan toplayabilir ve daha üst sıralarda olabilirdik” dedi

Torku Konyaspor'da, Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor. Pazar günü Antalyaspor ile oynanan maç sonrasında verilen üç günlük izinin ardından Perşembe günü topbaşı yapan yeşil-beyazlılar, haftanın ilk antrenmanını Milli takımlarda bulunan ve sakat futbolcular nedeniyle 6 eksikle gerçekleştirdi. Beşiktaş ile 25 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçının ilk çalışmasına  sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Ali Turan ve Elvis Kokalovic'in yanısıra milli takımda bulunan İtandje, Gkekas ve izinli olan Ramos ve Erdal katılmadı. Sakatlığı geçen İshak Çakmak ve MP Antalyaspor maçında burnuna aldığı darbe sonucunda ameliyat olan Ömer Ali Şahiner ise top çalışması dışında takımla birlikte çalıştı. Kartallar dünü çift çalışma ile geçirdi.. sabah yapılan antrenman basın ve taraftarlara kapalı olarak yapılırken, öğleden sonraki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açıldı.. Kalan bölümde ise taktik çalışma gerçekleştirildi.. Bugün tek çalışma yapacak olan yeşil-beyazlılar, yardın 1. lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor zile özele maçta karşı karşıya gelecekler.  Atatürk stadındaki maç saat 14.00’de başlayacak.  
 
ERDİNÇ İDDİALI KONUŞTU

Torku Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Erdinç Yavuz, ligin ilik yarısında kalan haftalar için iddialı konuştu.  Ligde geride kalan 11 haftada topladıkları 13 puandan daha fazlasını hak ettiklerini ancak şanssız maçlar nedeniyle bunu başaramadıklarını belirten kaptan Erdinç, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. MP Antalyaspor karşısında sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarını belirten Erdinç Yavuz, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Bakıldığında takım olarak zaten sezon başından bu yana iyi oynayıp mücadele ettiğimiz bazı maçları istemediğimiz sonuçlarla ve puan kayıplarıyla kapattık. Ama MP Antalyaspor önünde galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimize inanıyorum. Baştan sona oyun kontrolü bizdeydi ve beraberinde de 3 puan geldi. Bursaspor ve Galatasaray maçlarında alınan kötü sonuçları telafi etmek adına kırılma maçıydı ve istediğimizi aldık. 11 maçta da toplanan 13 puan iyi. Ama daha fazla puan toplayabilir ve daha üst sıralarda da olabilirdik. Kalan maçlarımızı iyi sonuçlarla tamamlayarak sezonun ilk yarısını en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz."

Kaptan Erdinç Yavuz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını da dile getirdi ve sözlerini şöyle tamamladı. " Biri haftalık Aradan sonra Beşiktaş ile oynayacağız. Hazırlıklarımız sürüyor.. Ligde hiçbir rakipten çekinmiyoruz. İyi oyunumuzu devam ettirip Beşiktaş maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.