13 maçtır yenilmiyor

13 maçtır yenilmiyor

Bank Asya 1. ligin ilk yarısında en az yenilen, en az gol atan ve en az gol yiyen takımlar arasında yer alan ve 13 haftadır maç kaybetmeyen Konyasporun rakip filelere gönderdiği gollerde 7 futbolcunu

Bank Asya 1. ligin ilk yarısında en az yenilen, en az gol atan ve en az gol yiyen takımlar arasında yer alan ve 13 haftadır maç kaybetmeyen Konyaspor’un rakip filelere gönderdiği gollerde 7 futbolcunun imzası bulunmakta. Bu gollerin 8’ini forvet, 3’ünü orta saha ve 3’ünü de defans oyuncuları attı. 

Kartal’ın en golcü oyuncusu da 4 golle Robak oldu. Ligin 16 amaçlık ilk yarısında 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 yenilgi alan Konyaspor’un diğer gollerini ise Recep (3), Gökhan ve Erdinç (2), Serbay, Selim ve Ali (1) attı.

Konyaspor’un ilk yarıdaki 16 maçından 6’sı golsüz sonuçlandı. İç sahada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 15 puan toplayan yeşil-beyazlılar, dış sahada ise 2 galibiyet, 6 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Konyaspor tek yenilgisini, 3. hafta da içi sahada Tavşanlı Linyit karşısında aldı.  Kartallar; deplasmanda Sakaryaspor ve Denizlispor, iç sahada ise, Karşıyaka, Güngörenspor, Gaziantep BŞ ve Göztepe’yi mağlup etti. İçeride Kasımpaşa, Kartalspor ve Boluspor ile berabere kalan Konyaspor; Erciyes, Buca, Rizespor, Giresunspor, Akhisar ve Adana deplasmanlarından da 1’er puanla döndü. 

Konyaspor’un 6 maçının 0-0 sonuçlanmasının ardından, iki maçı da 1-1 bitti. En farklı galibiyetini 2-0 ile deplasmanda Sakaryaspor’a karşı alan Kartallar’ın en gollü maçı ise 2-2 sonuçlanan Rizespor karşılaşması olarak istatistiklere geçti. İlk 4 hafta da gol atamayan ve kalesinde 1 gol gören Konyaspor sadece 7 ve 8. haftalarda iki maç üst üste kazanırken, 11, 12 ve 13. haftaları ise beraberlikle geçti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.