12 Dev Adam Abd Maçına Hazır

12 Dev Adam Abd Maçına Hazır

FIBA 2014 Dünya Kupası'nın ilk gününde Yeni Zelanda'yı 76-73 mağlup eden A Milli Basketbol Takımı, bugün oynayacağı ABD maçının hazırlıklarını tamamladı.FIBA Dünya Kupası'nın ilk gününde oynadığı maçta Yeni Zelanda'yı son çeyrek...

FIBA 2014 Dünya Kupası'nın ilk gününde Yeni Zelanda'yı 76-73 mağlup eden A Milli Basketbol Takımı, bugün oynayacağı ABD maçının hazırlıklarını tamamladı.

FIBA Dünya Kupası'nın ilk gününde oynadığı maçta Yeni Zelanda'yı son çeyrek performansı ile mağlup eden Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, gözünü bu akşam oynayacağı ABD maçına çevirdi.

Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde 45 dakika süren bir antrenman yapan ay yıldızlıları Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Turgay Demirel, TBF Asbaşkanı Hüsnü Karagözoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Teknik Menajeri Harun Erdenay ve TBF Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş da yalnız bırakmadı.

A Milliler ABD ile bu akşam 22.30'da Bilbao Bizkaia Arena'da karşılaşacak. İki takım en son dört sene önce oynanan 2010 FIBA Erkekler Dünya Şampiyonası Finali'nde İstanbul'da karşılaşmış ve ABD 81-64 galip gelerek altın madalyaya ulaşmıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.