Zorlu ve Bektaş aileleri akraba oldu

Zorlu ve Bektaş aileleri akraba oldu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu'nun oğlu Süleyman Yasir Zorlu, Fadime ile Çahit Bektaş çiftinin kızı Seda Bektaş ile bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, dünyaevine girdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu'nun oğlu Süleyman Yasir Zorlu, Fadime ile Çahit Bektaş çiftinin kızı Seda Bektaş ile bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, dünyaevine girdi. Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezinde gerçekleştiren düğün merasimine İçişleri Eski  Bakanı Beşir Atalay, Eski Başbakan Yardımcısı ve  AK Parti Ankara Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, Vali  Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan,  AK Parti Konya Milletvekilleri  Tahir Akyürek,  Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı,  Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem,  Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İlçe Belediye Başkanları, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, Rektörler, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan,ile iş ve siyaset camiasından çok sayıda davetlinin yanı sıra  Zorlu ve Bektaş  ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

adsiz-003.jpg

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Genç çiftin nikâhını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıydı. Genç çiftin nikâh şahitliğini ise Başbakan eski yardımcı Beşir Atalay, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun yaptı. Düğüne katılan misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak bizler Seda ve Yasir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Zorlu ve Bektaş ailelerini de tebrik ederiz. 

SAİT ÇELİK 

adsiz-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.