Türkiye'nin en iyi işvereni belli oldu! Konya'da dev fabrikası var

Türkiye'nin en iyi işvereni belli oldu! Konya'da dev fabrikası var

Türkiye genelinde yapılan araştırma sonucunda ülkenin en iyi işvereni belli oldu. Söz konusu şirketin Konya'da fabrikası var.

Türkiye genelinde üretim yapan en iyi işveren belli oldu. Bahsi geçen şirketin Konya'da dev fabrikası var. 61 farklı üniversiteden 43 bin 322 öğrenci ve 15 bin 313 profesyonel çalışanla gerçekleştirilen araştırmanın sonucu belli oldu. Bu kapsamda 144 işveren incelendi. Ülkenin en çekici işvereni araştırmaya göre ASELSAN oldu. ASELSAN, bu yılki sonuçla, 12 yıldır yapılan araştırmada "Mühendislik/BT" alanında öğrencilerin sıralamasında 10'uncu, profesyonellerin sıralamasında da 7'nci kez birinci olmayı başardı.

aselsan-konya-2.jpg

'ASELSAN MARKASINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ'

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "Böylece Türkiye'nin teknoloji lideri olarak, öğrencilerin ve gençlerin de öncelikli tercihi olduğumuzu kanıtladık. Bu güzel sonuçlardan aldığımız ilhamla bundan sonra ASELSAN markasını daha ileri taşıyacak, milletimize yeni gururlar yaşatacağız. En iyilerin ilk tercihi olmayı sürdürecek, başarı çıtamızı her geçen gün yükselteceğiz" dedi.

aselsan-konya-1.jpg

KONYA'DA DEV FABRİKASI VAR

ASELSAN Türkiye genelinde birinci olunca vatandaş tarafından da araştırılmaya başlandı. Teknoloji üreten şirketin fabrikalarından birisi Konya'da yer alıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üretim ve ürün geliştirme ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan Aselsan Konya; Aselsan A.Ş.'ye bağlı bir anonim şirket olup hisselerinin %51'i Aselsan'a, %49'luk kısım ise Konya Savunma Sanayii A.Ş.’ye ait. Dev fabrikada 800'ü mühendis olmak üzere yaklaşık olarak 1200 kişinin istihdam edileceği açıklanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum