Zorlu dönem

Zorlu dönem

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Anadolu Efes maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yönetim kurulu Üyesi Emre Erdiren zorlu bir döneme girdiklerini söyledi

Torku Konyaspor sezonun 26. haftasında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Anadolu Efes geride kalan haftada deplasmanda Eskişehir Basket’e yenildi. Yeşil-beyazlı ekip rakibini deplasmanda yenerek Play-Off hedefini devam ettirmek istiyor

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Efes ile İstanbul’da oynayacak maçın kafile başkanı Emre Erdiren,fikstür olarak zorlu bir döneme girdiklerini ifade ederek ; "Fikstür olarak zorlu bir döneme girdik. Geçtiğimiz hafta ligin en iyi savunma yapan takımlardan birine karşı oynadık ve kaybettik. 5 maçlık galibiyet serimiz sonlanmış olabilir ama bundan sonra oynayacağımız maçlardan elde edeceğimiz galibiyetler önemli. Bu hafta sonunda yine zirveyi zorlayan Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Onlar da NSK Eskişehir Basket karşısında aldıkları yenilgiyi telafi etmek isteyeceklerdir. Biz de hücum silahlarımızı iyi kullanarak güçlü rakibimiz karşısında galibiyet arayacağız” dedi.

Geçtiğimiz haftayı deplasmandaDarüşşafaka karşısında tamamlayan Torku Konyaspor bu hafta yine bir İstanbul takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip  Pazar günü Anadolu Efes ile sezonun 26. Hafta maçını oynayacak.Torku Konyaspor deplasmandaki zorlu maç serisini iç sahada da devam ettirecek. Zorlu deplasman maçlarından sonra evine dönecek yeşil-beyazlı ekip sezonun 27. hafta maçında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Torku Konyaspor sezonun 28.sezonun hafta maçında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak kalan iki maçında ise Türk Telekom takımı ile iç sahada Royal Halı Gaziantep ile ise deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte 2014-2015 normal sezonunu tamamlamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.