Zonguldak’ta Doğalgaz Çilesi

Zonguldak’ta Doğalgaz Çilesi

Zonguldak’ta doğalgaz çalışmaları vatandaşlar için çileye dönüştü. Bahçelievler Mahallesi'nde açılan doğalgaz çukurlarının toprakla gelişigüzel kapatılması, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. Araçların güçlükle geçtiği...

Zonguldak’ta doğalgaz çalışmaları vatandaşlar için çileye dönüştü. Bahçelievler Mahallesi'nde açılan doğalgaz çukurlarının toprakla gelişigüzel kapatılması, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Araçların güçlükle geçtiği çukurların yağmurlu havalarda çökmesi ve oluşan çamurlarda büyük problem yaşayan vatandaşlar, firma yetkililerine tepki gösterdi. Yağmurlu havalarda çamurların içinde kaldıklarını anlatan üniversite öğrencilerinden Melih Dindar, “Yollar çok kötü. Sürekli sular kesiliyor. Altyapı bitmiş durumda. Doğalgaz çukurları kapatılmıyor. Bazı yerlerde toprakla gelişigüzel kapatılan çukurlarda arabalar zorlanıyor. Yağmurda, çamurda bizler geçemiyoruz. Bu rezalete son verilmesini istiyoruz.” dedi.

Ufuk Yiğit isimli öğrenci ise doğalgaz işini üstlenen firmanın daha özenli çalışması gerektiğini, en azından kapanan çukurların üzerinin betonla örtülmesi gerektiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.